EKSPLOZIJA NA STAZI U ŠPANIJI: Povređen član Vilijamsovog tima, a uzrok požara je ŠOKANTAN

Autor:

Sport

24.10.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatra buknula u garaži, gust dim kuljao na sve strane.

EKSPLOZIJA NA STAZI U ŠPANIJI: Povređen član Vilijamsovog tima, a uzrok požara je ŠOKANTAN

Foto: www.profimedia.rs

Snažna eksplozija odjeknula je u garaži Vilijamsovog tima na stazi u Španiji u kojoj je povređen jedan član tima. Eksplozija se dogodila garaži u Formuli E u vlasništvu slavnog tima koji se takmiči u Formuli 1.

 

 

Testiranje Formule E prekinula je snažna eksplozija u garaži tima na stazi "Rikardo Tormo" u Valensiji. Čuo se snažan prasak, a veruje se da ga je uzrokovala eksplozija akumulatora. Jedan član Vilijamsovog tima odmah je prevezen u medicinski centar u blizini zbog opekotina i udisanja dima, ali se veruje da je izbegao povrede opasne po život.

Ostali članovi tima snimljeni su kako u panici beže iz garaže uz povike "izađite, izađite", dok su se vatra i gust dim širili stazom. Vatrogasne ekipe odmah su reagovale, ali na početku nisu mogle zaustaviti guste oblake crnog dima koji su prekrili okolno područje. Ono što je zaprepastilo mnoge, jeste da je 3.000 ljudi bilo na mestu događaja u vreme eksplozije i prava je sreća što incident nije imao fatalne posledice.

U pauzi između treninga otkriven je požar u boksu i garaži koji je lokalizovan. Tim koji odgovara za incidente na stazi odmah je reagovao kako bi obuzdao incident dok su glavna zgrada boksa i garaže brzo evakuisani. Jednu osobu pregledali su doktori i prevezli su je u bolnici na provere. Formula E, FIA i lokalne vlasti istražuju uzrok incidenta - saopšteno je iz Formule E.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading