GROBARI TUGUJU: Katastrofa Partizana!

Autor:

Sport

19.01.2023

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli poklekli.

GROBARI TUGUJU: Katastrofa Partizana!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su večeras ekipu Partizana rezultatom 14:8 (4:2, 3:2, 3:2, 4:2) u meču prvog kola trećeg turnira regionalne Premijer lige, koji se igra u Šapcu.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Alvaro Granados, Dimitrios Skumpakis i Duško Pijetlović koji su postigli po tri gola. U ekipi Partizana bolji od ostalih bio je Zoran Božović, koji je takođe postigao tri pogotka.

"Crno-beli" su samo sredinom prve četvrtine uspeli da priprete i povedu sa 2:1, ali je ostatak meča protekao u dominatnijoj igri favorizovanog Novog Beograda.

Ekipa trenera Živka Gocića igrala je izvanredno u odbrani, posebno sa igračem manje o čemu svedoči podatak da je Partizan iskoristio samo jednu od ukupno 10 situacija u kojima su imali brojčanu prednost u bazenu.

Trijumf aktuelnog srpskog i regionalnog šampiona mogao je da bude i znatno ubedljiviji, ali su vaterpolisti Novog Beograda iz velikog broja izglednih šansi pogađali prečku ili stativu. Bio je to šesti trijumf za Novi Beograd u regionalnom takmičenju iz isto toliko utakmica čime su Novobeograđani sačuvali lidersku poziciju na tabeli.

Novobeograđani će u narednom meču odmeriti snage sa Radničkim iz Kragujevca. Taj meč na programu je u petak sa početkom u 20.30 časova, a pod znakom pitanja je nastup Nikole Jakšića, koji je u duelu sa Partizanom zadobio povredu lakta. Naredni rival "crno-belih" sutra od 17 sati je ekipa zagrebačke Mladosti.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading