FENOMENALNE VESTI: Neka se plaši Katar - Srbija dobila veliko pojačanje za nastavak Svetskog prvenstva (FOTO)

Autor:

Sport

16.01.2023

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno.

FENOMENALNE VESTI: Neka se plaši Katar - Srbija dobila veliko pojačanje za nastavak Svetskog prvenstva (FOTO)

Foto: Starsport

Nakon poraza od Nemačke u 2. kolu Grupe E Svetskog prvenstva u rukometu, u tabor reprezentacije Srbije stigle su ohrabrujuće vesti. Naime, golman Fuksea iz Berlina Dejan Milosavljev stigao je danas u Katovice i staviće se na raspolaganju selektoru Toniju Đeroni.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Milosavljev

Popularni Banda dobio je zeleno svetlo od lekarske ekipe lidera Bundeslige i pojačanje reprezentaciju Srbije. Očekuje se da bi Milosavljev trebalo da bude u sastavu u utorak (20.30) protiv Katara u poslednjem meču Grupe E koji odlučuje o tome koja će selekcija da prenese dva boda u narednu rundu.

Jedan od najboljih golmana današnjice bio je na pripremama u Staroj Pazovi, ali je radio individualno zbog povrede članka. Nije ga bilo u dvomeču sa Švedskom u Lundeu i Halmštadu, vratio se u Berlin na dodatne preglede i propustio mečeve sa Alžirom i Nemačkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading