Posle devet godina ćutanja: Komšije konačno progovorile o Mihaelu Šumaheru!

Autor:

Sport

17.07.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O Nemcu se maltene ništa ne zna.

Posle devet godina ćutanja: Komšije konačno progovorile o Mihaelu Šumaheru!

Foto: TanjugAP

Mihael Šumaher

Legendarni sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher je u decembru 2013. godine doživeo težak pad na skijanju i od tada se malo šta zna o njegovom stanju.

Sve što je bilo poznato je da se Šumi nalazio u indukovanoj komi oko pola godine i da je kasnije iz bolnice prebačen u svoju vilu na Ženevskom jezeru.

Od tada, svi koji imaju bilo kakve informacije odbijaju da pričaju o njegovom stanju i maltene se ništa ne zna o Nemcu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mihael Šumaher

Sada je ugledni magazin "Sport ilustrejted" odlučio da napravi reportažu, pa se ekipa tog medija uputila u mesto gde se nalazi Šumaherova vila.

Kada uđete, očekujete da ćete videti bilo kakav indikator da tu živi čovek koji se takmičio sa Majklom Džordanom i Tajgerom Vudsom oko toga ko će prvi zaraditi milijardu dolara. Nema ama baš nikakve naznake. Nema plakata, fotografija, čak ni u prodavnicama ili restoranima. Nema nekog kafića ili bara, bilo čega što nosi njegovo ime. Ne prodaju se dresovi, suveniri, čak i ako u pekari spomenete njegovo ime, raspoloženje se promeni - navodi se u tekstu.

U celom gradu, samo su dva čoveka pristala da daju kratku izjavu vezanu za Mihaela.

Ranije je stalno bio tu sa nama, sada ga niko ne vidi. Ponekad vidimo Korinu kako jaše konje, ali Mihaela nikada -  rekao je Kristijan Kun, jedan od stanovnika.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mihael Šumaher i njegva supruga Korina

Drugi sagovornik je želeo da ostane anoniman.

- Ne želimo da ga zaboravimo, ali u isto vreme ne želimo da pričamo o njemu.

U nastavku se navodi da Šumija niko od 11.000 stanovnika grada u kom se nalazi njegovo imanje nije video nakon nesreće na skijanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading