PUTIN JE PROŠLOST! Kraj priče, predsednik Rusije saznao najnovije vesti!

Autor:

Sport

01.03.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanična odluka!

PUTIN JE PROŠLOST! Kraj priče, predsednik Rusije saznao najnovije vesti!

Foto: Tanjug/AP/ilustracija

Međunarodni olimpijski komitet je u ponedeljak oduzeo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu nagradu Olimpijskog ordena kao odgovor na invaziju na Ukrajinu:

 

 

- Izvršni odbor MOK-a je, na osnovu izuzetnih okolnosti situacije i uzimajući u obzir izuzetno teško kršenje Olimpijskog primirja i druga kršenja Olimpijske povelje od strane ruske vlade u prošlosti, doneo odluku o povlačenju Olimpijskog Naredba svih lica koja trenutno imaju važnu funkciju u Vladi Ruske Federacije- navodi se u saopštenju MOK-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
OK je prošlost

01.03.2022 13:10

Олимпијски комитет је прошлост чим може да избаци једну државу мимо одлука СБУН.Тај исти комитет може и да прими једну територију-Космет мимо међународног права.Ангосаксонска багра маскирана у међународној олимпијској организацијији!

Odgovori 42 7
Goran

01.03.2022 13:47

Da li je to bitno, kada sa svim organizacijama i institucijama rukovode, Cionisti i Germani. Priznanje od Kine, Irana, Pakistana, Indonezije, Konga i Sudana i još mnogo država prijatelja, znači više od ičega.

Odgovori 34 7
Hercegov grad

01.03.2022 15:38

Use...m vam se u olimpijski orden!

Odgovori 27 2