(VIDEO) STOŠIĆ SE VRATIO U STILU: Srpski MMA borac nije pobedio od 2018, PA PROTIVNIKA POSLAO U DRUGI UNIVERZUM BRUTALNIM NOKAUTOM!

Autor:

Sport

21.03.2021

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Stošić nekada je bio najveće ime u srpskom MMA, ali je od odlaska iz UFC delovalo kao da njegova karijera ide silaznom putanjom, barem do sinoćnog KSW šoua, gde je protivnika "rešio" brutalnim nokautom.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Stošić posle pobede na debiju za KSW

Po prvi put još od juna 2018. godine, Darko Stošić slavio je pobedu posle borbe u kavezu.

Srpski veteran nekada je žario i palio u UFC, ali je od odlaska iz najjače promocije na svetu potpisao za poljski KSW, možda i najjaču organizaciju u Evropi, pa je na svom debiju za ovu promociju ostavio i te kakav utisak.

Stošić je u drugoj rundi okršaja u teškoj kategoriji nokautirao poljskog veterna Mihala Vlodareka, nad kojim je dominirao od početka meča.

Bacao ga je na pod u obe runde, a u drugoj je posle jedne takve akcije njegov rival prestao da reaguje, utrčao je sudija i prekinuo borbu.

"Stole Beton", kako ga od mila zovu njegovi fanovi, možda nije briljirao u UFC, ipak se borio sa nekim od najperspektivnijih boraca na svetu poput Kenedija Nčukvua, Džamala Hila i Devina Klarka, ali mu je tek 29 leta, pa bi prekaljenog tenka iz Srbije mogli ponovo da gledamo na najvišem nivou, ako je ova pobeda naznaka da se vraća u staru formu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading