A GDE JE BOGDAN? Srpski reprezentativac sa klupe ispratio poraz svoje ekipe - ovo je datum kada bi mogao da se vrati na parket!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.10.2024

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez njega ništa ne funkcioniše.

A GDE JE BOGDAN? Srpski reprezentativac sa klupe ispratio poraz svoje ekipe - ovo je datum kada bi mogao da se vrati na parket!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Atlante tokom prethodne noći doživeli su prvi neuspeh u ovosezonskoj NBA ligi. Ekipa srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića poražena je od Oklahome rezultatom 104:128 (27:23, 31:34, 28:32, 18:39), a jedna stvar posebno upada u oči.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović započeo je sezonu u Atlanti sa klupe, a potom nije dobio ni minut igre u naredna dva meča. Mnogi su bili iznenađeni ovakvim razvojem događaja, ali razlog za ovo leži u problemu sa zadnjom ložom desne noge, najverovatnije kao posledica napornog leta i kratkih priprema sa Atlantom.

Iako je ova pauza bila neophodna, očekuje se da će se Bogdanović uskoro vratiti na parket, nadamo se već tokom ove nedelje.

Odsustvo Bogdanovića se itekako osetilo u sinoćnjem porazu od Oklahome, gde je njegov doprinos nedostajao. Umesto njega, Denijels je imao priliku da se istakne, ali nije opravdao očekivanja. Ipak, Bogdanović ne bi trebalo da brine za svoje mesto u timu, s obzirom na nedostatak alternativa za njegovu ulogu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Vratiće se još jači - Bogdan Bogdanović

 

U porazu Atlante, najbolji pojedinac bio je Trej Jang sa 24 poena, dok su Denijels i Okongvu dodali po 14, a Risaše 13 poena. Sa druge strane, u timu Oklahome, Šaj Gildžes-Aleksander se istakao sa 35 poena, 11 skokova i devet asistencija, dok su Holmgren i Vilijams takođe pružili izvanredne partije sa 25, odnosno 20 poena.

OStaje da se vidi hoće li Bogdanović biti u mogućnosti da pomogne svojoj ekipi u narednom meču protiv Vašington Vizardsa koji je na programu već 29. oktobra sa početkom od 00.30 časova po srpskom vremenu.

Bogdan Bogdanović se suočava sa početnim izazovima u sezoni zbog povrede, ali se očekuje da će se uskoro vratiti na teren i nastaviti da pruža značajan doprinos timu Atlante. Dok se on oporavlja, ostatak tima će morati da nadomesti njegovo odsustvo i pokuša da ostvari što bolje rezultate.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading