KARI NIJE ZABORAVIO MILOJA: As "ratnika" se prisetio preminulog asa

Autor:

Sport

21.10.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deki nas podseća na to kakav je život, rekao je prekaljeni košarkaš.

KARI NIJE ZABORAVIO MILOJA: As "ratnika" se prisetio preminulog asa

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Dejan Milojević i Stef Kari

NBA liga nije zaboravila Dejana Milojevića. Pomoćni trener Golden stejta preminuo je u januaru iznenada posle srčanog udara tokom večere sa ekipom.

Ta tragedija duboko je uticala na igrače Voriorsa, podstičući ih da preispitaju svoje prioritete i vrednuju svaki trenutak proveden zajedno. Uprkos teškom gubitku, tim je pronašao snagu da se okupi i nastavi da se takmiči na terenu, noseći sa sobom sećanje na Dejana Milojevića i njegovu važnu ulogu u timu. Pred start nove sezone lider "ratnika" Stef Kari prisetio se Miloja.

- Deki nas podseća na to kakav je život. Nema više tajni, imamo samo nekoliko godina da igramo košarku na najvišem nivou - rekao je Kari.

Takođe, Drejmond Grin je doživeo sličnu promenu perspektive, odlučivši da se više posveti ljudima oko sebe i prestane da propušta prilike za povezivanje i zajedničke trenutke van terena.

Republika

Foto: Starsport, Tanjug/AP

Kari, Grin i Milojević

- Kada je Deki preminuo prošle sezone, video sam sve te slike svih nas i shvatio: 'Na nijednoj slici te nema jer si se zasitio svega ostalog,' pa, dok svi uživaju u trenucima, ti si u fazonu: ‘Moram ovo da uradim. Moram ono da uradim. Moram da se pripremim. Moram ovo da uradim.’ I zaboraviš da uživaš u tome. Tako da se sve pretvori u svakodnevnu rutinu. Za mene je to bio veliki podsetnik da propuštam zabavni deo svega toga. Sve što radiš je da se pripremiš, a propuštaš zabavni deo. To mi je ove godine prioritet. Uglavnom odlazim na timske večere, ali sada mislim na druženje pre utakmice, kad dođem u arenu, sve ide brzo: bum, bum, bum, utakmica. Kao, ‘Moram da idem.’ Sva zabava se dešava između - dodao je Grin.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading