PARTIZANOV KOŠARKAŠ IZAZVAO POMETNJU: Dečak mu viknuo da je Zadar bolji, pa se predomislio (VIDEO)

Autor:

Sport

20.10.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesna scena ispred hotela crno-belih

PARTIZANOV KOŠARKAŠ IZAZVAO POMETNJU: Dečak mu viknuo da je Zadar bolji, pa se predomislio (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana se spremaju za novi izazov u AdmiralBet ABA ligi, gde će se susresti sa Zadrom u istoimenom gradu. Utakmica je zakazana za večeras od 19 časova i predstavljaće derbi meč petog kola regionalnog takmičenja. Crno-beli su zasad neporaženi na Jadranu, a dolaze u Hrvatsku izuzetno motivisani, ali i umorni nakon dve pobede ostvarene u duplom kolu Evrolige protiv Bajerna i Makabija.

Partizan ima sveža sećanja na prošlogodišnji poraz od Zadra sa rezultatom 84:68, te se svakako neće opustiti pred ovu utakmicu. Tada je jedan od najzapaženijih igrača u redovima hrvatskog tima bio Arijan Lakić, koji je u međuvremenu promenio strane. Mladi košarkaš ostavio je značajan trag u Zadru tokom prethodne dve sezone, pa je bilo logično da će najveća "pomama" po dolasku crno-belih na primorje vladati za njim.

Danas će se Lakić vratiti na teren dvorane "Krešimir Ćosić", gde će se susresti sa svojim bivšim timom, a pre meča se našao u centru pažnje zbog jedne simpatične situacije ispred hotela u kojem su smešteni crno-beli.

Naime, dva mlada navijača Zadra sačekala su Lakića ispred hotela kako bi dobila potpis, a jedan od njih mu je dobacio "da se vrati u Zadar". Međutim, istog momenta se predomislio, pa viknuo "nemoj, bolji je Partizan". Cela situacija je nasmejala Lakića i postala hit na internetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading