PRVO OGLAŠAVANJE PEŠIĆA: Kari otkrio da li ostaje selektor Srbije!

Autor:

Sport

17.10.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pešić ipak ostaje selektor?

PRVO OGLAŠAVANJE PEŠIĆA: Kari otkrio da li ostaje selektor Srbije!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić oglaiso se nakon spekulacija da će ipak ostati selektor Srbije. Kari je istakao da je jedino tačno da se razgovara i da moraju da se pronađu određena rešenja zbog obaveza koje trenutno ima.

- Sve što je stiglo do javnosti, pa i predstavnika medija, stiglo je i do mene. Ono što je jedino tačno jeste da se razgovara i pronalaze mogućnosti zbog mojih već preuzetih ranijih obaveza. Stvarno ne mogu ništa da obećam - poručio je Pešić za Sport klub.

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Novi predsednik KSS Nebojša Čović, otkako je preuzeo tu funkciju, insistirao je na tome da legendarni stručnjak ostane selektor i dalje posle odličnih rezultata u prethodnih nešto više od godinu dana.

Bivši reprezentativac i igrač Partizana Milenko Tepić dobio je ponudu da postane novi tim-menadžer srpskog nacionalnog tima. On je prethodno bio jedan od četiri potpredsednika KSS.

Podsetimo, Pešić je nakon prvih pregovora otkrio da je razgovarao sa novim predsednikom, ističući da je došlo vreme za promene te da je spreman da pomogne Čoviću i novom treneru koliko god je potrebno. Naglasio je važnost početka novog olimpijskog ciklusa i potrebu za svežim pristupom u srpskoj košarci.

- Imam neke druge planove u životu, želim nešto drugo da radim. Nemam 57, nego 75 godina. Ne osećam apsolutno nikakvu obavezu ni prema kome. Ono što osećam je samo odgovornost prema igračima s kojima sam radio u predthodne tri godine i to je ono što meni smeta u mojoj definitivnoj odluci - rekao je Pešić, pa je dodao:

- Čoviću sam već rekao novi predsednik, novi tim, novi potpredsednici, sve novo, početak novog olimpijskog ciklusa, novi trener, novo sve. Ne bežim od toga pomognem Čoviću i novom treneru koliko im pomoć od mene treba. Ništa novo nemam da saopštim - istakao je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading