BOLOMBOJ SE ZAPALIO: Zvezda gazila Fener u prvoj četvrtini (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoel gde je stao protiv Baskonije, tu je nastavio i u Istanbulu.

BOLOMBOJ SE ZAPALIO: Zvezda gazila Fener u prvoj četvrtini (VIDEO)

Foto: star sport

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Fenerbahčeu u trećem kolu Evrolige. Obe ekipe ušle su u ovaj meč sa po dve pobede iza sebe, što je dodatno pojačalo tenziju pred ovaj duel.

A onda je Zvezda dokazala da se ničega ne boji u Istanbulu. Crveno-beli su maestralno startovali u meču i vrlo brzo stekli dvocifrenu prednost od 17:5. U tim trenucima je blistao Džoel Bolomboj, koji je brzo nanizao devet poena. Gde je stao protiv Baskonije, kada je rešio meč blokadom i dalekom dvojkom sa druge strane i tako otklonio svaku neizvesnost. Prvi poen bilo mu je zakucavanje, a onda je pogodio i trojku. Na tome mu je priznanje odala i Evroliga.

 

 

Na to su se nadovezali poeni ostalih igrača, pa je Zvezda na odlasku na prvu pauzu između četvrtina imala velikih 25:11.

 

 

Međutim, trener Janis Sferopulos je i pre meča dokazao da je usredsređen na ono što je pred njima, pogotovo što se ove sedmice igra duplo kolo jer u petak u Beograd dolazi Barselona.

- Imaju dve pobede, odličan su tim i imaju zaista sjajan roster, koji je veoma kompletan. Možda imaju povrede, ali imaju mnogo kvalitetnih igrača i evroligaško iskustvo. Znamo šta moramo da uradimo. Moramo biti veoma koncentrisani na naš plan. Imaju glasnu publiku, zato moramo ostati fokusirani, ne smemo izgubiti ni minut koncentracije. Držaćemo se plana i boriti se da pratimo ono što smo zamislili za ovu utakmicu - rekao je Sferopulos.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading