HTELI SU DA OBRLATE ZVEZDU! Stigle odlične vesti, Evroliga je rekla NE - Crveno-beli u prednosti par sati pred meč?! (FOTO)

Autor:

Sport

15.10.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će imati veliki uticaj na večerašnji meč.

HTELI SU DA OBRLATE ZVEZDU! Stigle odlične vesti, Evroliga je rekla NE - Crveno-beli u prednosti par sati pred meč?! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Evroliga je odlučila da zadrži svoju prvobitnu odluku i suspenduje Tarika Biberovića i Elajdžu Brajanta, uprkos žalbama Fenerbahčea i Anadolu Efesa. Ovo će imati značajan uticaj na večerašnje utakmice, posebno za Fenerbahče koji će biti oslabljen u duelu sa šampionom Srbije, Crvenom zvezdom.

Biberović i Brajant su suspendovani zbog grube igre u meču prošle nedelje, kada su obojica završila na podu ispod koša. Obojica su kažnjena utakmicom suspenzije i novčanim sankcijama, a dodatnu kaznu zaradio je i Sertač Šanl zbog "nedostatka poštovanja prema sudijama".

Foto: Credit: Seskimphoto / imago sportfotodienst / Profimedia, Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Tarik Biberović, Elajdža Brajant i Sertač Šanl

Istanbulski klubovi pokušali su da odlože kaznu kako bi njihovi igrači nastupili u teškim mečevima, ali disciplinska komisija Evrolige nije prihvatila njihove zahteve. Ovo će predstavljati veliki izazov za Fenerbahče i Anadolu Efes u narednim utakmicama.

Fenerbahče će biti lišen usluga Biberovića, što predstavlja dodatni izazov za domaći tim koji već ima problema sa povređenim igračima. Crvena zvezda će pokušati da iskoristi ovo oslabljenje i ostvari važnu pobedu u gostima.

Odluka Evrolige da zadrži suspenzije Biberovića i Brajanta imaće veliki uticaj na turske timove u narednim utakmicama. Ostaje da se vidi kako će se Fenerbahče i Anadolu Efes snaći bez svojih ključnih igrača, dok će Crvena zvezda pokušati da iskoristi ovo oslabljenje i ostvari važne pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading