MOZZART I NBA SKLOPILI ISTORIJSKO PARTNERSTVO: Saša Pavlović i Mile Ilić podsetili na stare dobre dane (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

14.10.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši asovi se opet latili lopte

MOZZART I NBA SKLOPILI ISTORIJSKO PARTNERSTVO: Saša Pavlović i Mile Ilić podsetili na stare dobre dane (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika

Mozzart je prva beting kompanija iz regiona koja je postala partner NBA, najjače košarkaške lige na svetu, a promocija partnerstva održala se danas u event centru Fabrika. Svečanosti su prisustvovati bivši naši proslavljeni igrači koji su nastupali u NBA ligi - Saša Pavlović, Mile Ilić i Igor Rakočević.

Na ovaj način, ljubiteljima NBA lige biće u svakom trenutku dostupna ponuda za NBA ligu, kako na klasičnom, tako i na uživo klađenju, kao i besplatno gledanje uživo prenosa svih utakmica na sajtu.

Bivši asovi su uz dobro druženje, mnogo smeha i šale obeležili promociju saradnje. Pavlović je iskoristio priliku da pokaže još malo košarkaškog umeća, kog svakako i dalje ima, a u tome mu se pridružio i Ilić.

- Ne postoji planetarno rasprostranjen sport u kojem jedno takmičenje toliko odskače od ostalih, kao kada je u pitanju košarka i NBA liga. Za Mozzart je pre svega veliko priznanje što smo kao srpska kompanija postali zvanični partner NBA lige jer smo i kroz višemesečnu komunikaciju koja je dovela do ovog trenutka imali priliku da se uverimo da se radi o organizaciji koja predstavlja sam vrh u svetu sporta. Mozzart je lider u industriji zabave u regionu, i logično je da bude partner takmičenja koje je sinonim za dobru zabavu decenijama unazad. Srpski košarkaši urezali su duboko i ime naše zemlje u istoriju NBA lige, trenutno imamo najboljeg među njima, i zbog toga nam je još više drago što smo postali deo ovog karavana, rekao je Dejan Kosanović, direktor marketinga kompanija Mozzart.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading