KAKVA POBEDA FENERA PRED ZVEZDU: Turci se opasno istrošili protiv "fenjeraša"

Autor:

Sport

12.10.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meli spašava Jasikevičijusa

KAKVA POBEDA FENERA PRED ZVEZDU: Turci se opasno istrošili protiv "fenjeraša"

Foto: Profimedia

Košarkaši Fenerbahčea su uspeli da izbegnu poraz u drugom kolu domaćeg prvenstva protiv novajlije u ligi, ekipe Jalove, pobedivši ih na gostujućem terenu u produžetku rezultatom 97:90 (25:26, 9:18, 23:21, 26:18, 14:7). Utakmica je bila izuzetno napeta, a domaća ekipa je čak na dva minuta do kraja meča imala dvocifrenu prednost od 10 poena. Međutim, istanbulski tim je uspeo da se vrati u samoj završnici, zahvaljujući prosto neverovatnoj trojci Melija u poslednjoj stotinci, te izbori produžetak u kom je ipak pokazao da je iskusnija ekipa.



Najzapaženiji igrač utakmice bio je Najdžel Hejs Dejvis, koji je postigao 16 poena i uhvatio četiri skoka. Tarik Biberović je takođe bio veoma zapažen sa 13 poena, dok je Bonzi Kolson doprineo sa 11 poena. Gudurić je upisao osam poena i tri asistencije, dok je Marjanović takođe doprineo sa osam poena i tri skoka.


Sa druge strane, najbolji igrač ekipe Jalove bio je Ves Klark, koji je postigao impresivnih 23 poena. Martin Krampelj je doprineo sa 14 poena, dok su Bajram i Mekkoniko postigli po 13 poena.

Iako je Fenerbahče upisao pobedu, ovakva utakmica sigurno ide u prilog Crvenoj zvezdi koja u utorak gostuje u Istanbulu u meču trećeg kola Evrolige, pošto su se igrači turskog velikana poprilično istrošili. Crveno-beli će imati priliku da žuto-crnima nanesu prvi poraz u novoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading