GROBARI PLAČU NAD TABELOM EVROLIGE: Evo koji je Partizan posle nekompletnog drugog kola

Autor:

Sport

10.10.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli poraženi od Reala sa 93:86.

GROBARI PLAČU NAD TABELOM EVROLIGE: Evo koji je Partizan posle nekompletnog drugog kola

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana poraženi su od Real Madrida sa 93:86 u drugom kolu Evrolige, Madriđani su dodali gas u samom finišu i rešili pitanje pobednika sredinom četvrte deonice, pa su do kraja samo priveli mirno meč kraju. Na taj način pao je u plan odličan šut crno-belih za tri poena, pogotovo u prvom poluvremenu.

Republika

Foto: Starsport

Partizan nemoćan u Madridu

Posle dva dana drugog kola crno-beli su na 0-2 imajući u vidu da ih je u Španiji savladala i Baskonija. Istina, Izabranici Željka Obradovića pokazali su zube vicešampionu Evrope, a onda su potonuli u poslednjoj četvrtini. Međutim, to ne ublažava gorak ukus u ustima grobara imajući u vida da je Partizan prikovan za dno tabele, odnosno nalazi se na poslednjem 18. mestu.

Republika

Foto: printskrin

 

Naime, večeras su odigrana još tri meča i Fenerbahče je savladao Efes u gostima u istanbulskom derbiju sa 83:76, Asvel je pobedio Virtus kod kuće sa 87:85, a Panatinaikos je bio bolji od Bajerna sa 94:79. Podsetimo, juče je Crvena zvezda savladala Baskoniju sa 78:71, a Monako je bio bolji od Makabija sa 85:79. Kada se pogleda tabela evidentno je da je uz Partizan trenutno još samo Virtus na 0-2.

S druge strane, tabelu predvode Panatinaikos, Monako, Fenerbahče i Crvena zveza s učincima od 2-0. Sutra je ostalo da se odigraju još tri meča u kojima Olimpijakos dočekuje Žalgiris, Barselona Albu, a Armani Pariz.

Naredne utakmice u Evroligi Partizan će odigrati sledeće sedmice kada je na programu duplo kolo. Crno-beli će najpre imati premijeru pred svojim navijačima ove sezone kada u trećem kolu budu dočekali Bajern 15. oktobra (20.45), dokće u četvrtom kolu "gostovati" Makabiju u Pioniru dva dana kasnije (20.05). U međuvremenu će Obradovićeva četa gostovati Studentskom centru u subotu u AdmiralBet ABA ligi.

Podsetimo, posle 40 minuta igre u Madridu najefikasniji kod Partizana bio je Karlik Džons sa 15 poena, Sterling Braun je dodao 12, a Tajrik Džons i Frenk Nilikina po 11. S druge strane, Real je predvodio Serž Ibaka sa 15 poena, a Musa i Retan-Mejes su dodali po 12. Takođe, istakao se bivši košarkaš Crvene zvezde Fakundo Kampaco koji je meč završio sa čak 11 asistencija, uz koje je dodao i osam poena i šest skokova, pa je imao i najbolji indeks korisnosti na utakmici od 22.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading