ZVEZDI SUDI PARTIZANOV DŽELAT: Da li će biti pravedno suđenje u Areni?

Autor:

Sport

09.10.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica protiv Baskonije počinje u 20 časova.

ZVEZDI SUDI PARTIZANOV DŽELAT: Da li će biti pravedno suđenje u Areni?

Foto: Republika

Crvena zvezda dočekaće večeras Baskoniju u 2. kolu Evrolige, a evo ko će deliti pravdu u Beogradskoj areni. Na čelu sudijske postave biće dobro poznati Francuz Mehdi Difala, koji je veoma iskusan sudija, a imao je priliku da deli pravdu i na prošlogodišnjem fajnal foru. Difali će pomagati Sefi Šemeš iz Izraela, takođe veoma iskusan sudija koji je često bio angažovan na Zvezdinim utakmicama. Treći sudija biće Olegs Latiševs iz Letonije, još jedan iskusan arbitar koji je imao priliku da deli pravdu na čuvenom meču između Real Madrida i Partizana, koji je prekinut nakon sukoba igrača dve ekipe.

Prisustvo iskusnih sudija poput Mehdi Difale, Sefi Šemeša i Olegsa Latiševsa obezbediće da se utakmica odvija uz pravedno suđenje i očuvanje sportskog duha. Njihovo iskustvo na velikim mečevima garantuje da će obe ekipe imati jednake šanse, a kvalitetan i pošteno vođen meč doprineće užitku svih ljubitelja košarke.


Duel između Crvene zvezde i Baskonije igra se večeras od 20.00 u prepunoj Beogradskoj areni. Oba tima ulaze u ovaj meč nakon ostvarenih pobeda u prvom kolu, te se očekuje velika borba za nova dva boda. Navijači su već uveliko spremni da podrže svoj tim, a atmosfera u hali se očekuje da bude uzbudljiva i napeta.

Ova utakmica predstavlja izuzetno važan momenat za obe ekipe, te se očekuje da će obe strane dati sve od sebe kako bi ostvarile pozitivan rezultat. Crvena zvezda će imati podršku svojih vernih navijača, dok će Baskonija pokušati da se suprotstavi atmosferi Beogradske arene i ostvari povoljan rezultat na gostujućem terenu.

Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju početak ovog duela, a večeras će Beogradska arena biti epicentar košarkaških dešavanja. Očekuje se da će ovaj meč pružiti vrhunski sportski spektakl i nezaboravno iskustvo za sve posetioce hale.

Ovaj meč nosi veliku važnost za oba tima, a pobeda bi im donela dragocenih pet bodova i pozitivan start u takmičenju. Crvena zvezda će tražiti podršku svojih navijača kako bi ostvarila drugu uzastopnu pobedu, dok će Baskonija pokušati da prekine niz domaćina i ostvari važan trijumf na gostujućem terenu.

Sve oči ljubitelja košarke biće uprte ka Beogradskoj areni večeras, a nestrpljenje raste kako se bliži početak utakmice. Očekuje se da će duel između Crvene zvezde i Baskonije pružiti uzbuđenje i neizvesnost do poslednjeg trenutka, te će navijači i ljubitelji košarke imati priliku da uživaju u vrhunskom sportskom spektaklu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading