MONEKE IMAO PORUKU ZA "GROBARE": "Da sam navijač Partizana...!

Autor:

Sport

08.10.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja nisam osoba koja ima preterane i prerane reakcije, ali, posebno za njih, moram da kažem da će oni biti dobro - naveo je Moneke.

MONEKE IMAO PORUKU ZA "GROBARE": "Da sam navijač Partizana...!

Foto: printscreen Euroleague

Košarkaški duel između Crvene zvezde i Baskonije izaziva veliko interesovanje među navijačima, a uoči ovog susreta, Čima Moneke, košarkaš španskog tima, dao je svoje viđenje trenutne situacije u AdmiralBet ABA ligi.

Moneke je istakao da, iako je Partizan novi tim, ne bi rekao da su precenjeni, već im je potrebno vreme da se uigraju. Posebno je pohvalio postavu sa Brendonom Dejvisom i Tajrikom Džonsom, ističući da će Karlik Džons imati odličnu godinu. 

- To je vrlo moguće. Ne bih rekao da su precenjeni. Samo im je potrebno vreme. Ceo tim je potpuno nov, osim Koprivice. Oni us me iznenadili sa postavom sa Brendonom Dejvisom i Tajrikom Džonsom. Poku nije igrao. Ta postava je jako dobra. Mislim da će Karlik Džons imati odličnu godinu. Da sam navijač Partizana ja ne bih bio zabrinut. Prerano je. Biće to dobro - istakao je on i dodao:

Foto: Starsport

Čima Moneke

- Da su dobili tu utakmicu, ne bismo rekli da im treba "veći hajp". Ja nisam osoba koja ima preterane i prerane reakcije, ali, posebno za njih, moram da kažem da će oni biti dobro - rekao je Moneke.

Moneke smatra da će se Partizan boristi za plej-of ili plej-in.

- To je jedna utakmicea. Šta da su dobili utakmicu? Svi bi pričali, oni nisu igrali najbolje, a opet su dobili utakmicu u gostima. Ne volim da preterujem. Poku nije igrao, to je bilo iznenađujućče za mene. Ali, sviđa mi se kako rade. Mislim da će se botiti za plej-in i plej-of. To me neće iznenaditi - naveo je Moneke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading