ŽOC OTKRIO KAKVO JE STANJE POVREĐENIH IGRAČA: Ovo su navijači čekali sa velikim nestrepljenjem!

Autor:

Sport

06.10.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli pregazili Cibonu.

ŽOC OTKRIO KAKVO JE STANJE POVREĐENIH IGRAČA: Ovo su navijači čekali sa velikim nestrepljenjem!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom Cibone rezultatom 113:78, u okviru trećeg kola AdmiralBet ABA lige. Nakon meča, trener srpskog kluba, Željko Obradović se zahvalio se navijačima na fantastičnoj atmosferi u kojoj su igrači uživali.

- Prvo bih želeo igračima Cibone koji su imali problem i koji nisu igrali da se što pre oporave i da budu zdravi za sve što ih očekuje u nastavku. Da se zahvalim navijačima za atmosferi, mislim da je meč bio lep, da su igrači uživali u atmosferi i čestitke kako su izgledali večeras - rekao je Obradović.

Obradović je otkrio da je Brendon Dejvis osetio bol u malom prstu leve ruke, te da je zbog toga propustio trening pre utakmice.

- Brendon je imao na malom prstu leve ruke bol i išao je na snimanje, na sreću nema ništa, ali imao je bol veliki i nije trenirao juče, tako da smo odlučili da preskoči utakmicu, nadamo se da će u utorak biti na treningu - poručio je Žoc.

Trener Partizana je takođe izneo da su manje šanse da Ajzee Majk zaigra protiv Reala u četvrtak. Iako igrač pokazuje ogromnu želju za povratak na teren, stručni medicinski tim preduzima mere opreza i prati njegov oporavak.

- Ne želimo da forsiramo, verujemo lekarskom timu, ima ogromnu želju, krenuo je da radi individualne stvari kako bi bio sa timom. Videćemo u utorak - otkrio je Željko Obradović.

Ova pobeda predstavlja značajan korak napred za Partizan u ABA ligi, dok se navijači sa nestrpljenjem iščekuju naredne utakmice i povratak ključnih igrača na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading