KAKVE REČI NIKOLE MIROTIĆA! OVO je poručio o šansama Zvezde i Partizana za top 8!

Autor:

Sport

03.10.2024

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će se sigurno dopasti navijačima večitih

KAKVE REČI NIKOLE MIROTIĆA! OVO je poručio o šansama Zvezde i Partizana za top 8!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Iskusni košarkaš Nikola Mirotić, koji je leta 2023. bio na korak od prelaska u Partizan, sada će ipak nositi dres italijanske Olimpije iz Milana. Iako se prošla sezona nije završila onako kako su očekivali, Mirotić je izrazio optimizam u vezi sa novom sezonom.

- Očekivanja su slična kao i prošle godine, ali sa željom da ćemo biti mnogo bolji u novoj sezoni. Tada su bila velika očekivanja, ali nismo uspeli da izborimo plej-of. Verujem da ćemo sada biti u Top 8, jer sa igračima koje smo doveli, ovaj tim definitivno zaslužuje da bude tu - rekao je Mirotić za "Sportklub".

Istao je da jos nema svog pika za titulu u Evroligi.

Mislim da je jako rano da se izabere neko ko će biti na fajnal-foru. Ove godine će sigurno biti iznenađenja.

Foto: Starsport

Nikola Mirotić sa fanovima

 

Dotakao se i atmosfere moju prave beogradski večiti rivali.

Sigurno će biti neverovatna atmosfera kao što je i uvek u Beogradu, bez obzira da li igramo protiv Zvezde ili Partizana. Bitno je samo da odemo tamo sa željom da pobedimo. Sigurno će to biti jedinstveno iskustvo i za nove igrače koji će možda prvi put igrati u Beogradu, a koji su sigurno čuli kakva je atmosfera tamo.

Za kraj, izneo je svoj stav o šansama Zvezde i Partizana u predstojećoj sezoni.

- Da li ih vidim u plej-ofu? Da! Ove sezone je Evrolige na mnogo višem nivou i mislim da obe ekipe, sa pojačanjima koje su doveli imaju svoje šanse. A tu je i opcija plej-in koja pruža šansu mnogima da se probiju da plej-ofa - podseća Mirotić.

Nikola Mirotić je, uprkos propalom transferu u Partizan, pun samopouzdanja i optimizma uoči nove sezone sa Olimpijom iz Milana, te veruje da će njihov tim postići zapažen rezultat u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading