ŽELJKO DAO SMERNICE BOBANU ZA FENER: Marjanoviću pomogli i Bogdan i Gudurić da se vrati u Evropu

Autor:

Sport

02.10.2024

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Video sam Obradovića na aerodromu"

ŽELJKO DAO SMERNICE BOBANU ZA FENER: Marjanoviću pomogli i Bogdan i Gudurić da se vrati u Evropu

Foto: Tanjug/AP

Napravio je potres u Evropi Boban Marjanović kada je u smiraj prelaznog roka doneo odluku da dođe u Fenerbahče. Želeo je ponovo da igra košarku, stigla je ponuda iz Istanbula - i odluka je bila jednostavna. Jedina mana je što se sve brzo odigrava.

- Bilo je neverovatno kada sam došao. Morao sam da nađem kuću, morao sam da prođem lekarske preglede, da upoznam nove saigrače. Sve je bilo novo za mene. Kada prolazite kroz ovakvu tranziciju, morate uživati u trenucima. Još uvek moram da nađem škole za decu. To su zabavne stvari, ali košarka je moj život. Uzbuđen sam zbog onoga što proizlazi iz toga. Sve se dešava veoma brzo. Moramo da se ubrzamo jer sezona počinje. Veoma sam srećan ovde u ovom sjajnom timu i odličnoj organizaciji. Hajde da počnemo, počeo je Boban u razgovoru za "Eurohoops".

Otkrio je da nije previše razmišljao kada je stigla ponuda, a da su mu u tome pomogli Bogdan i Gudurić, kao i Željko Obradović kog je sreo na aerodromu.

Republika

Foto: Starsport

Boban i Gudurić

- Da budem iskren, nisam previše razmišljao. Znao sam gde želim da idem i šta želim da radim. Kada sam dobio ovu ponudu, nisam morao previše da razmišljam. Kada sam je video, rekao sam: 'U redu, prihvatam i dolazim. Vidimo se u Istanbulu'. Naravno, poznavao sam trenera. Poznavao sam igrače. Poznavao sam i neke ljude koji su bili ovde poput bivšeg selektora Željka Obradovića. Zapravo sam ga video na aerodromu. Spomenuo je: 'Tamo ćete biti veoma srećni. Uživajte. Tamo imaju sjajne navijače i odličnu organizaciju'. Zvao me je i Bogdan Bogdanović. Marko Gudurić i ja smo mnogo pričali. Zaista nisam morao da razmišljam mnogo posle ponude, dodao je Marjanović.

Dotakao se za kraj i odnosa sa Šarunasom Jasikevičijasom.

- Naravno da sam pričao sa njim. Ja sam pozitivna osoba, ali kada dođe vreme za košarku, stvari se menjaju. Moje stanje duha je drugačije kada sam van terena i kada sam na terenu. Trudim se da budem sa saigračima što je više moguće van terena. To sam ja. Takav sam kao osoba. Veoma sam srećan što sam deo ovog tima, rekao je srpski centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading