EVO KAKO PRENOSE UTAKMICU PA-FMP! To je stanje u srpskoj košarci!(VIDEO)

Autor:

Sport

30.09.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajnje zanimljiv meč.

EVO KAKO PRENOSE UTAKMICU PA-FMP! To je stanje u srpskoj košarci!(VIDEO)

Foto: Prinstcreen/instagram/partizanbc_youth

Kadetska selekcija KK Partizan slavila je u prvom meču drugog kruga kvalifikacija za  Kadetsku ligu Srbije, savladavši ekipu FMP-a sa ubedljivih 84:59. Crno-beli su dominirali tokom cele utakmice, pokazavši odličnu igru i čvrstu odbranu.

Promene u Košarkaškom savezu Srbije, otkako je Nebojša Čović postao predsednik, uticale su i na organizaciju utakmica, gde je bezbednost podignuta na viši nivo, posebno imajući u vidu specifičnost rivaliteta između Partizana i FMP-a.

Tokom čitavog prenosa meča, spiker, očigledno naklonjen Partizanu, konstanto je provocirao suparničku ekipu, ono što je bio njegov trn u oku, kako je on rekao jeste novi predsednik Košarkaške lige Srbije, gde je već u samom startu napravio propust, ali to ga nije omelo da nastavi da komentariše, naravno u negativnom kontekstu, ismejavajući ih.

- Novi predsednik košarkaske lige Srbije, Nebojša Čović i njegov klub, koji igra trenutno protiv nas i dalje nisu uspeli da postignu poen i lopta je naš beogradski Partizan - glasio je komentar spikera, koji je po svemu sudeći naklonjen crno - belima.

Meč je obeležen i zanimljivim komentarima spikera, koji je u nekoliko navrata provocirao protivničku ekipu nazvajući FMP "Fabrikom metalnih proizvoda". Takođe, spiker je morao da prokomentariše i sudijsku odluku o nepravilnim koracima, sugerišući da sudija nije želeo da uoči grešku igrača FMP-a.

- Ovo su koraci, međutim sudija nije video ili nije želeo da vidi. Procenite sami - glasio je komentar.

Ovim trijumfom, kadeti Partizana pokazali su da su spremni za naredne izazove u kvalifikacijama, dok se njihov sledeći ispit bio protiv ekipe Dinamika koju su savladali rezultatom  93:89.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading