JOKIĆ IZGUBIO POVERENJE TIMA?! Niko mu ne bi poverio OVU važnu stvar! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.09.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakome bi moglo da se desi.

JOKIĆ IZGUBIO POVERENJE TIMA?! Niko mu ne bi poverio OVU važnu stvar! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaški tim Denver Nagetsa sprema se za put u Abu Dabi gde će odigrati dve utakmice protiv Boston Seltiksa. Osim sportskih priprema, ekipa je nedavno kroz zanimljivu anketu otkrila kome bi poverili svoj pasoš na čuvanje.

Ekipa koja vodi društvene mreže kluba sprovela je anketu među igračima i trenerima, postavljajući im neobično pitanje - kome bi poverili svoj pasoš na čuvanje. Ovaj neobičan pristup otkrio je zanimljive odgovore i izazvao smeh među članovima tima.

Trener Majkl Meloun je bio neodlučan, a Nikola Jokić je otkrio da je jednom prilikom izgubio svoj pasoš, što je izazvalo smeh, posebno kod Džamala Mareja. Marej je u šali rekao da bi poverio pasoš Jokiću, Dariju Šariću ili Vlatku Čančaru, ali kada je saznao da je Jokić izgubio pasoš, brzo je promenio mišljenje: „OK, onda Dariju ili Vlatku.“ Ovaj zabavni trenutak objavljen je na klupskim društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 


Ovaj neobičan pristup otkrivanju internih šala i anegdota među članovima tima pokazuje opuštenu i zabavnu atmosferu koja vlada unutar ekipe Denver Nagetsa. Objavljivanje ovakvih zanimljivih trenutaka na društvenim mrežama približava navijačima igrače na jedan nov i simpatičan način.

Odlazak Denver Nagetsa u Abu Dabi neće biti samo sportski događaj, već će biti ispunjen i zabavnim trenucima i neobičnim anegdotama koje ekipa rado deli sa svojim navijačima putem društvenih mreža. Očekuje se da će ove utakmice biti prilika za novu pobedu, ali i za stvaranje novih nezaboravnih trenutaka za celu ekipu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading