"IDEMOOO, GROBARIII!" Novi igrač Partizana RASPALIO navijače, ne može da dočeka sezonu!

Autor:

Sport

15.08.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Više sam nego spreman!"

"IDEMOOO, GROBARIII!" Novi igrač Partizana RASPALIO navijače, ne može da dočeka sezonu!

Foto: Starsport

Lundberg u dresu Virtusa

Ovog leta košarkaški klub Partizan se odlučio za nešto drugačiji pristup u predstavljanju novih igrača. Umesto uobičajenog prezentovanja jednog po jednog košarkaša, crno-beli će kompletan tim za narednu sezonu predstaviti javnosti u ponedeljak 19. avgusta u MTS dvorani.

Jedan od onih za koje je odavno poznato da će se tamo naći jeste Gabrijel Ife Lundberg, pojačanje iz Virtusa.

Iako je grobare prošle godine mnogo nervirao u duelima protiv Partizana, čini se da je već pre početka sezone u Humskoj polako počeo da izrasta u ljubimca navijača.

- Idemo grobari - uzviknuo je Ife Lundberg na snimku koji je brzo postao hit na društvenim mrežama, pa se dotakao predstojeće sezone:

- Više sam nego spreman. Samo to što idem u Beograd, kakve navijače ima Partizan... bilo je to deo odluke. To je nešto što stvarno moraš da iskusiš uživo. To je najglasnija arena u Evropi. Igrao sam tamo kao protivnik Partizana. Ne možeš da komuniciraš čak ni sa svojim saigračima. Samo to što ću imati takvu bazu navijača uz sebe, koja će bodriti mene i moje saigrače... Šta još više možeš da poželiš! - rekao je Lundberg.

Podsetimo, ovo su igrači koje bi Partizan trebalo da predstavi narednog ponedeljka u MTS Dvorani: Ife Lundberg, Frenk Ntilikina, Vanja Marinković, Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Duan Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković i Aleksej Pokuševski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading