VIDI TI LEBRONA, PRAVA PRAVCATA SRBENDA! Kapiten Amera PONOSNO pokazao TRI PRSTA! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.08.2024

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno i dirljivo, a opet komično.

VIDI TI LEBRONA, PRAVA PRAVCATA SRBENDA! Kapiten Amera PONOSNO pokazao TRI PRSTA! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije pružila je izuzetno snažan otpor reprezentaciji SAD-a u polufinalu Olimpijskih igara 2024. Iako su naši momci na kraju pretrpeli poraz, mogu biti ponosni na svoj nastup, koji je bio na visokom nivou tokom većeg dela utakmice.

Niko nije ostao ravnodušan na ovaj poraz, Srbe je jako pogodila činjenica da su naši "orlovi" gotovo 38 minuta vodili protiv SAD, ali su na kraju ipak izgubili meč, koji je obeležio kontroverzna suđenja. Obzirom da je našoj naciji u krvi da se šali kako na svoj, tako i na tuđ račun, društvenim mrežama je počeo da kruži urnebesan snimak Lebrona i izazvao lavinu komentara.

Lebron Džejms, jedan od najvećih košarkaša svih vremena, ponovo je pokazao zašto je ne samo sportska, već i društvena ikona. Nakon uzbudljive utakmice na Olimpijskim igrama, on je postao prava senzacija zahvaljujući emotivnom trenutku kada je svoju ćerku podigao u naručje na terenu. Ovaj dirljivi prizor nije ostavio ravnodušnim ni navijače ni medije.

Međutim, ono što je dodatno privuklo pažnju jeste njegov gest tokom poziranja za medije. Lebron je stao pred kamere sa ćerkom u naručju, a zatim podigao tri prsta u vazduh.

 

Ovaj gest odmah je postao viralan, dodatno učvrstivši Lebronov status kao ikone kako u sportskom, tako i u širem društvenom kontekstu. Te su Lebronu odmah dodelili novi nadimak - "LeBronović".

Iako je Košarkaška reprezentacija Srbije juče doživela poraz - ne odustaje, već će u subotu imati priliku da se bori za bronzanu medalju protiv Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading