OVO ĆE ZANIMATI SVE GRAĐANE SRBIJE: Evo gde gledati ''orlove'' na pripremama u Abu Dabiju!

Autor:

Sport

13.07.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karijevi igrači vrše poslednje pripreme pred Olimpijske igre.

OVO ĆE ZANIMATI SVE GRAĐANE SRBIJE: Evo gde gledati ''orlove'' na pripremama u Abu Dabiju!

Foto: Profimedia

Nedostatak televizijskog prenosa pripremne utakmice između košarkaša Srbije i Francuske u Lionu izazvao je negodovanje navijača u Srbiji. Kritike su upućene ka televizijskim operaterima zbog propuštene prilike da pokažu ovaj spektakl, ali se izgleda da se greška neće ponoviti.

Selekcija Srbije, predvođena selektorom Svetislavom Pešićem, suočiće se sa izazovima u pripremnim utakmicama protiv selekcije SAD-a i Australije u Abu Dabiju. Prvi duel sa "drim timom" zakazan je za 16. jul, dok će se dan kasnije susresti sa Kengurima, obe utakmice na programu od 18:00 časova po srednjeevropskom vremenu.

Foto: Profimedia

 

Ove prijateljske utakmice predstavljaju poslednju fazu priprema za košarkaše Srbije pred nadolazeće Olimpijske igre u Parizu. Nakon povratka iz Emirata, Orlove očekuje još jedan izazov - susret sa Japanom u Areni, zakazan za 21. jul. Ova utakmica će biti uživo prenošena na Arena sport kanalu, pružajući gledaocima priliku da podrže svoje ljubimce uoči velikog takmičenja.

Biće zanimljivo videti izdanje srpskog nacionalnog tima kada počnu Olimpijske igre i kako će se nositi sa jačinom tima Sjedninjenih Američkih Država. Srbija se odlično pokazala prošle godine na Mundobaksetu, i pored malih očekivanja. Sada svi sa velikim optimizimom iščekujemo početak Olimpijskih igara i izdanje našeg nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading