BOMBA: Igor Kokoškov preuzima velikana iz Evrolige!

Autor:

Sport

11.06.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor ''orlova'' na pragu novog angažmana.

BOMBA: Igor Kokoškov preuzima velikana iz Evrolige!

Foto: Starsport

Bivši selektor Srbije, Igor Kokoškov, koji je nedavno proveo sezonu u Evropskoj košarkaškoj ligi kao trener Fenerbahčea, može se uskoro naći na klupi Barselone. Nakon povratka u NBA ligu kao asistent u nekoliko timova, Kokoškov sada ima priliku da se vrati u Evropu i preuzme vođstvo nad Barselonom, koja trenutno traži novog trenera nakon otpuštanja Rođera Grimaua.

Igor Kokoškov je već ostavio dubok trag u evropskoj košarci svojim ranijim angažmanima, a sada ima priliku da se vrati i preuzme ključnu ulogu u jednom od najpoznatijih evropskih timova. Nakon uspešne karijere u NBA ligi, Kokoškov je pokazao da mu je povratak u Evropu privlačna ideja, posebno sa Barselonom koja ima ambiciozne planove za narednu sezonu.

Prema saznanjima Sport kluba, pregovori između Igora Kokoškova i Barselone idu u više nego dobrom smeru, što ukazuje na to da postoji velika verovatnoća da će Kokoškov preuzeti ulogu glavnog trenera ovog poznatog kluba. Nakon nekoliko pokušaja sa drugim potencijalnim kandidatima, Barselona je očigledno prepoznala Kokoškova kao idealnog kandidata za tu poziciju.

Barselona je prethodnu sezonu obeležila ispadanjem iz polufinala ACB lige i neodlaskom na fajnal-for Evrolige, ali angažovanje Igora Kokoškova može da označi preokret za ovaj tim. Kokoškov bi mogao da donese svoje bogato iskustvo i stručnost kako bi pomogao Barseloni da se vrati na vrhunski nivo takmičenja i ostvari uspehe u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading