"VALJAK" MELJE MEGU! Trener Obradović nezadovoljan, URLAO na igrače!

Autor:

Sport

30.05.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakazali u odbrani.

"VALJAK" MELJE MEGU! Trener Obradović nezadovoljan, URLAO na igrače!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana ubedljivo vode protiv Mege u trećem meču polufinalne seriji Košarkaške lige Srbije - 47:31.

Crno-beli su u prvom poluvremenu koje je upravo okončano vodili sa čak plus 30 poena razlike.

Ipak trener "parnog valjka" Željko Obradović našao je razlog za nezadovoljstvo. U pitanju je bilo zalaganje izabranika u odbrani, pa je na jednom od tajm-auta propisno vikao na njih.

Foto: Starsport

Obradović

Po svemu sudeći, Partizan će biti u prilici da se bori za jedini preostali trofej u sezoni. U finalu KLS mesto je već obezbedila Crvena zvezda koja je sa 2:0 eliminisala FMP. 

Košarkaši Partizana prethodno se nisu proslavili u ostalim takmičenjima. U sezoni na izmaku, naime, nisu osvojili nijedan trofej. U tekućem ciklusu položili su oružje pred najljućim rivalom Crvenom zvezdu i ostali bez titule u AdmiralBet ABA ligi. Zvezda je, inače, na dominantan način došla do trofeja, pošto je slavila u finalu regionalne lige sa ubedljivih 3:0 u seriji. Ranije u Kupu Radivoja Koraća crveno-beli su takođe završili ispred Partizana.  U finalu završnog turnira u Nišu bilo je 85:79 za crveno-bele koji su deseti put podigli trofej.

Oba tima su, podsetimo, učestovala u Evroligi ove sezone, ali nisu uspeli da dođu do plej-ofa. Partizan je završio na prvom mestu ispod crte, dok je Zvezda takmičenje okončana na 16. poziciji.

Partizan na završnom turniru ne računa na neke od najboljih igrača u nastupajućoj kampanji 2023/2024. Trener Željko Obradović sa spiska je izostavio Džejmsa Nanelija i Pi Džej Doužera. Ranije je tabor kluba iz Humske napustio Frenk Kaminski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading