RADONJIĆ NA UDARU TOKOM ŠAMPIONSKOG SLAVLJA U ATINI! Panatianikos osvojio EVROLIGU, a on OPLEO po bivšem treneru!

Autor:

Sport

28.05.2024

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Samo ću mu čestitati, bio je u pravu"

RADONJIĆ NA UDARU TOKOM ŠAMPIONSKOG SLAVLJA U ATINI! Panatianikos osvojio EVROLIGU, a on OPLEO po bivšem treneru!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Atina slavi sedmu titulu Panatinaikosa u Evroligi

Atina ne prestaje sa slavljem pošto je Panatinaikos osigurao svoju sedmu titulu u Evroligi, obeležavajući trijumfalni povratak na vrh posle 13 godina. Zelene i bele boje ponosno se prikazuju širom drevnog grada, dok se navijači raduju dugo očekivanoj pobedi. Međutim, usred radosti, određeni igrači novopečenih šampiona uspeli su da umanje euforiju svojim izjavama.

Grigonisova ironična čestitka Dejanu Radonjiću

Usred proslave, bek Panatinaikosa i reprezentativac Litvanije, Marius Grigonis, uzeo je trenutak da se seti svog bivšeg trenera, Dejana Radonjića. Razmišljajući o njihovom zajedničkom vremenu tokom sezone 2022/23, Grigonis je šaljivo izjavio:

 

"Želim da pozdravim Dejana Radonjića, on mi je omiljeni trener. Samo ću mu čestitati, bio je u pravu."

Ova ironična izjava dodaje dodir drame proslavnoj atmosferi u Atini. Nije prvi put da je Grigonis govorio o bivšem treneru Crvene zvezde, pošto je prethodno primetio:

"Iskreno, do sada nismo imali trenera, pa je bilo teško funkcionisati kao tim", nakon Radonjićevog odlaska iz grčkog kluba.

Uticaj Grigonisa na šampionsku sezonu Panatinaikosa

Iako je šaljivo prozivao svog bivšeg trenera, Grigonis je odigrao važnu ulogu u putovanju Panatinaikosa do titule u Evroligi. Tokom šampionske sezone, pokazao je svoj talenat, prosečno postižući 9,1 poen, 2,7 skokova i 1,3 asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading