NAKON JOKIĆEVOG ČASA KOŠARKE: Legendarnog Lebron Džejmsa baš briga za igru pod obručima - izjavom je šokirao navijače "jezerdžija"! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz ga nije mnogo zaboleo.

NAKON JOKIĆEVOG ČASA KOŠARKE: Legendarnog Lebron Džejmsa baš briga za igru pod obručima - izjavom je šokirao navijače "jezerdžija"! (VIDEO)

Foto: prinstcreen/Youtube

Košarkaši Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa odigrali su i treći meč u seriji plej-ofa Evrolige. Tim iz Kolarada je slavio rezultatom 112:105 čime je prednost povećao na 3:0 i nalazi se na pragu prolaska u narednu fazu takmičenja.

Srpski centar, Nikola Jokić bio je najefikasniji u redovima Denvera i nedostajala mu jedna asistencija za tripl-dabl učinak. Imao je 24 poena uz 15 skoka i devet asistencija. U pebedničkoj ekipi sledili su ga Džamal Marej sa 22 poena, pet skoka i devet asistencija i Majkl Porter sa 20 poena uz deset skoka i tri asistencije.

U redovima "jezerdžija" istakao se Entoni Dejvis koji je ubacio 33 poena, dok je legendarni Lebron Džejms meč okončao sa skorom od 26 poena, šest skoka i devet asistencija. Pored navedenog dvojca Entoni Rivs je ubacio 22 poena uz pet skoka i tri asistencije.

Nakon meča u kojem je njegova ekipa još jednom bila nemoćna pred Nikolom Jokićem, Lebron Džejms se pojavio pred novinarima, a njegov komentar utakmice šokirao je sve fanove ekipe iz Los Anđelesa:

- To je samo košarka. Na kraju dana, to je samo košarka...

 

 

Ostaje veliko pitanje da li je jednom od najboljih košarkaša u istoriji ove igre, dosta košarke, ili je samo postao svestan nemoći njegove ekipu u duelima sa Denverom kojeg Nikola Jokić predvodi na putu ka novom prstenu NBA lige.

Da podsetimo, četvrti, možda i poslednji meč u seriji na programu je u noći između subote i nedelje (27. na 28 april) sa početkom od 2.30 časova po srpskom vremenu.

Pobednik navedene serije u polufinalu zapadne konferencije sastaće se sa boljim iz duela Minesote i Finiksa u kojem ekipa Minesote trenutno vodi rezultatom 2:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading