ŠOK: Amerikanac doživeo povredu pred ključne mečeve!

Autor:

Sport

24.04.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki peh za ponos Izraela.

ŠOK: Amerikanac doživeo povredu pred ključne mečeve!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva su napravili iznenađenje i ostvarili pobedu nad Panatinaikosom rezultatom 91:87 u prvom meču četvrtfinala Evrolige. Međutim, ovaj trijumf je došao sa velikim cenom jer je njihov najbolji igrač Vejd Boldvin doživeo povredu tokom utakmice. Makabi je potvrdio da je Boldvin pretrpeo manju rupturu tetive kolena i da neće biti u mogućnosti da igra u drugom meču u Atini.

Foto: www.profimedia.rs

 

Ovo će sigurno biti veliki udarac za Ponos Izraela u nastavku takmičenja. Povreda Vejda Boldvina, koji je ključni igrač Makabija, predstavlja ozbiljan problem za tim. Američki plejmejker je bio jedan od ključnih igrača u pobedi svog tima nad Panatinaikosom, ali sada će morati da pauzira zbog povrede.

Još uvek nije poznato kada će se Boldvin vratiti na teren, ali je jasno da će odsustvo ovog talentovanog igrača biti veliki izazov za Makabi u nastavku takmičenja. Sa odsustvom Boldvina, Makabi će se suočiti sa teškim zadatkom u drugom meču protiv Panatinaikosa u Atini.

Njihov najbolji igrač neće biti u mogućnosti da pomogne timu, što će zahtevati od ostalih igrača da preuzmu veću odgovornost na terenu. Ipak, ovo može biti prilika za ostale igrače da pokažu svoje kvalitete i doprinesu timu na najbolji mogući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading