NIJE MU PRIJAO PORAZ OD DENVERA: Pogledajte sramotni potez Dejvisa na konferenciji! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.04.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi ipak odneli pobedu.

NIJE MU PRIJAO PORAZ OD DENVERA: Pogledajte sramotni potez Dejvisa na konferenciji! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Lejkerse nakon dramatične završnice rezultatom 101:99 u okviru drugog meča plej-ofa NBA lige. Tim iz Kolorada je poveo sa 2:0 u seriji koja se sada seli u Los Anđeles.

Imali su Lejkersi praktično dobijenu utakmicu, dominirali tokom čitavog susreta, a u jednom momentu su došli do čak 20 poena prednosti. Međutim, Nikola Jokić je dodao gas i bio nemilosrdan, a Džamal Marej je u poslednjoj sekundi meča pogodio trojku i doneo veliki trijumf Nagetsima. 

Jedan od najboljih igrača na terenu bio je košarkaš Lejkersa, Entoni Dejvis. On je postigao 32 poena, uz 11 skokova i dve asistencija. Amerikanac je u prvom poluvremenu sve pogađao i bio nezaustavljiv. Međutim, nakon odmora Dejvis se ispucao i dosta promašivao. Ovaj poraz je dosta uneo nervozu kod igrača gostujućeg tima, pogotovu kod Dejvisa.

Naime, on je na konferenciji za medije nakon meča bio izuzetno besan. Novinari su mu postavili pitanje o poslednjem napadu, a on je imao kratak odgovor, potom bacio mikrofon i napustio salu. 

- Džamal Marej je pogodio šut - rekao je Dejvis.

Podsetimo, Srpski centar, Nikola Jokić postigao je novi tripl-dabl uz učinak od 27 poena, 20 skokova i 19 asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading