VAŽNO JE ZVATI SE NIKOLA: Jović se pridružio Jokiću u NBA plej-ofu

Autor:

Sport

20.04.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš as dao važan doprinos prolasku Majamija na megdan Bostonu.

VAŽNO JE ZVATI SE NIKOLA: Jović se pridružio Jokiću u NBA plej-ofu

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Majami Hita ostvarili su značajnu pobedu nad Čikago Bulsima rezultatom 112:91, čime su obezbedili plasman u plej-of NBA lige. Nakon ove pobede, sledeći protivnik Majami Hita biće Boston Seltiksi, ekipa koja je zauzela prvo mesto u ligaškom delu takmičenja.

Srpski košarkaš i reprezentativac Nikola Jović doprineo je pobedi svog tima sa pet poena, šest skokova i dve asistencije. Tajler Hiro se istakao kao najbolji igrač utakmice, postigavši 24 poena, uz 10 skokova i devet asistencija. Haime Hakez Džunior doprineo je pobedi sa 21 poenom, a značajne role imali su i Kevin Lav i Bam Adebajo.


Domaćin je od samog početka utakmice pokazao svoju dominaciju, stekavši značajnu prednost već posle prve četvrtine od 17 poena. Iako su tokom meča doživeli manji pad, Majami Hit je uspeo da nadoknadi zaostatak i preokrene rezultat u trećoj deonici, ostvarivši prednost od čak 22 poena.

Pobedom nad Čikago Bulsima, Majami Hit se pridružio timovima koji su obezbedili plasman u plej-of NBA lige, a njihov naredni protivnik biće Boston Seltiksi. Ovaj trijumf Majami Hita predstavlja značajan korak ka ostvarenju njihovih sportskih ciljeva, dok se ljubitelji košarke širom sveta sa nestrpljenjem očekuju nastavak ovog uzbudljivog takmičenja

Takođe, Nju Orleans Pelikansi su takođe ostvarili pobedu i plasirali se u plej-of, te će se u narednom meču susresti sa ekipom Oklahoma Siti Tander.

 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading