PRESEDAN U BEOGRADU! U Areni će se tek TREĆI PUT U ISTORIJI KOŠARKE koristiti OVA tehnologija!

Autor:

Sport

18.04.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to na fajnal-foru.

PRESEDAN U BEOGRADU! U Areni će se tek TREĆI PUT U ISTORIJI KOŠARKE koristiti OVA tehnologija!

Foto: Tanjug/AP

Beogradska Arena će od 26. do 28. aprila biti domaćin fajnal-fora FIBA Lige šampiona, a jedna od najvećih novina ovog takmičenja biće korišćenje LED staklene podloge tokom utakmica. Ovo je treći put da se ovakav tehnički novitet primenjuje, a direktor takmičenja, Patrik Komninos, istakao je da je odluka da se fajnal-for odigra na LED podlozi deo inovativnog pristupa i gledanja u budućnost.

- Došli smo do fajnal-fora, spremni da dovedemo četiri sjajna tima naredne sedmice, od toga tri iz Španije, plus Peristeri sa trenerom Vasilisom Spanulisom. Sjajna grupa timova biće u Beogradu, takmičiće se u jednoj od najboljih evropskih dvorana. Želimo uvek da budemo inovativni i gledamo u budućnost. Odlučili smo da ovaj fajnal-for bude odigran na LED staklenoj podlozi - rekao je Komninos.

Republika

Foto: Republika

Beogradska Arena

Dakle, na fajnal-foru će se takmičiti četiri sjajna tima, od kojih su tri iz Španije - Mursija, Unikaha i Tenerife, dok će četvrti tim biti grčki Peristeri sa trenerom Vasilisom Spanulisom. Očekuje se da će ova grupa timova pružiti izuzetno uzbudljive utakmice u najvećoj dvorani na Balkanu.

- Jako je važno što su ljudi iz beogradske organizacije prihvatili da se ovako nešto implementira baš ovde. Jedva čekamo da se cela košarkaška zajednica priključi ovom događaju, da svedoče stvaranju istorije. Ovo je ono što je naša budućnost i po tome ćemo se svi sećati ovog fajnal-fora - zaključio je Komninos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading