MILOŠ TEODOSIĆ SUSPENDOVAN: Evo kakva je kazna i šta to znači za Zvezdu

Autor:

Sport

17.04.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležni nisu imali milosti prema iskusnom košarkašu.

MILOŠ TEODOSIĆ SUSPENDOVAN: Evo kakva je kazna i šta to znači za Zvezdu

Foto: Starsport

Evroliga je donela odluku da suspenduje Miloša Teodosića, plejmejkera Crvene zvezde, zbog incidenta koji se dogodio u duelu sa Efesom. Teodosić je kažnjen zbog jakog faula, prigovaranja jednom igraču Efesa i sukoba sa glavnim sudijom Huanom Karlosom Garsijom. Suspendovan je na dve utakmice, uz obavezu da plati kaznu od 15.000 evra.

Podsetimo, Teodosić je izjavio da će sam platiti kaznu, a njegova reakcija na odluku Evrolige izazvala je različite komentare među navijačima i sportskim analitičarima. Mnogi su iznenađeni visinom kazne, dok su drugi podržali odluku Evrolige kao primer fer-pleja i poštovanja prema sudijima.

Republika

Foto: Twitter

Skup prigovor: Teo u sukobu sa sudijom u Istanbulu

Ali šta to znači za Crvenu zvezdu i da li će moći da računa na iskusnog pleja u nastavku sezone? Delije ne moraju da brinu jer odgovor glasi da će Teo igrati u AdmiralBet ABA ligi. On će suspenziju u Evroligi morati da odradi prvom prilikom, uz pretpostavku da će Zvezda i naredne sezone biti član Evrolige, a sva je prilika da hoće, i da Teodosić ostane u klubu.

Pored Teodosića novčano je, sa 2.500 evra, kažnjen i Džoel Bolomboj, koji je stao u zaštitu saigrača, ali i Efesov Tajrik Džons, sa 5.000 evropskih novčanica. I Bolomboj i Džons su kažnjeni zbog “agresivnog ponašanja”.

Takođe, iako nema veze sa pomenutom utakmicom, pa ni Zvezdom, Evroliga nije imala milosti ni prema Partizanu. Crno-beli će morati da plate 3.000 evra zbog toga što su u sudaru sa Valensijom paljenje baklje na tribinama Beogradske aene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading