''ČOVEK IZ NARODA'': Bobi Marjanović častio celu halu besplatnom piletinom (VIDEO)

Autor:

Sport

15.04.2024

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim potezom oduševio sve.

''ČOVEK IZ NARODA'': Bobi Marjanović častio celu halu besplatnom piletinom (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Hjuston Roketsa slavili su protiv Los Anđeles Klipersa rezulatin 116:105 u okviru poslednjeg kola regulatnog dela sezone u NBA ligi. Bivši srpski reprezentativac, Boban Marjanović obeležio je susret koji je lepo zabaljao tokom susreta.

Marjanović je najverovatnije protiv Klipersa odigrao poslednji meč u najjačoj ligi na svetu. Možda nije ostavio neizbris igrački trag, ali će definitivno ostati upamćen po svojoj harizmi i duhovitošću kojom je zabavljao čitavu Ameriku. Bobi je proveo 12 minuta na parketu i umao učinak od 13 poena osam skokova i jedne asistencije. 

Bobi je tokom meča imao potez koji je oduševio sve, a pogotovu navijače njegovo bivšeg kluba LA Klipersa. Naime, Do kraja meča ostalo je još četiri i po minuta, Hjuston je vodio sa 105:97 i Marjanović je trebalo da izvede dva slobodna bacanja, a on je oba promašio, a ovo drugo verovatno i namerno.

Kod Klipersa važi pravilo da ukoliko protivnički igrač promaši oba slobodna bacanja, navijači u hali dobijaju piletinu, a toga je bio svestan i Bobi Marjanović. Srbin je tako častio sve navijače besplatnom piletinom, a komentator utakmice je dao kratak komentar istakavši ga kao čoveka iz naroda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading