SKANDAL U NBA! OVO SE NE DEŠAVA NI U KADETIMA! Neverovatan propust na meču Lejkersa i Memfisa!

Autor:

Sport

14.04.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav previd sudija...

SKANDAL U NBA! OVO SE NE DEŠAVA NI U KADETIMA! Neverovatan propust na meču Lejkersa i Memfisa!

Foto: Tanjug/AP

Nakon nedavno završene utakmice između Memfis Grizlisa i Los Anđeles Lejkersa, NBA liga je izdala saopštenje priznajući da je utakmica trajala 66 sekundi duže od predviđenog zbog greške u resetovanju sata! Tokom treće četvrtine, sat je slučajno resetovan na vreme 2:20 umesto na 1:14 do kraja perioda, što nije primećeno od strane timova, sudija, operatera niti statističara - da ne poveruješ.

Ova neobična situacija izazvala je dosta pažnje, a snimak koji je objavljen pokazuje kako je došlo do ove greške. Utakmica je nastavljena bez ikakvog zaustavljanja i bez primetnih reakcija bilo kog od učesnika.

Ova greška u resetovanju sata je izuzetno neobična i retka, s obzirom na to da se slični incidenti ne dešavaju nimalo često u profesionalnom sportu, pa je samim tim i veći interes javnosti za ovaj događaj.


Nakon što je saopštenje NBA lige objavljeno, reakcije na društvenim mrežama su bile raznovrsne. Mnogi su izrazili iznenađenje i šok zbog činjenice da niko nije primetio grešku tokom utakmice, dok su se drugi šalili na račun situacije, stvarajući "mimove" i komentarišući događaj na duhovit način.

Nakon što je greška u resetovanju sata postala javna, timovi i liga su dali svoje zvanične izjave. Izražena je zahvalnost na razumevanju svih učesnika, a istovremeno je naglašeno da će se preduzeti koraci kako bi se slični incidenti izbegli u budućnosti.

 

Što se tiče učinka igrača, najbolji u redovima Lejkersa bio je Lebron Džejms sa 37 poena, dok ga je pratio Dejvis sa 36. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading