JOKIĆ OPSOVAO OD STRAHA, PA IZDOMINIRAO: Nije mu se svidelo IZNENAĐENJE Nagetsa (VIDEO)

Autor:

Sport

07.04.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U njegovom stilu.

JOKIĆ OPSOVAO OD STRAHA, PA IZDOMINIRAO: Nije mu se svidelo IZNENAĐENJE Nagetsa (VIDEO)

Foto: Twitter/nuggets

Pre nego što je Nikola Jokić ostvario još jedan sjajan rezultat na terenu, kamere su uhvatile njegovu neobičnu reakciju koja je izazvala smeh među navijačima. Uoči utakmice sa Hoksima, Denver Nagetsi su priredili iznenađenje za svoje igrače postavivši lutku Džamala Mareja ispred ulaza u svlačionicu, želeći da zabeleže njihove reakcije. Među različitim reakcijama, izdvojila se upravo ona srpskog centra koja je nasmejala mnoge.

Kada je video lutku "novog Mareja", Jokić je očigledno bio iznenađen i uplašen, te je izgovorio nekoliko reči na srpskom, čiji tačan sadržaj nije mogao biti čujan jer su ljudi iz Denvera odlučili da prekriju taj deo snimka tonom. Ipak, prema njihovoj, a i našoj pretpostavci, Jokić je uputio sočnu psovku na srpskom jeziku. Sami procenite ispod.

Podsetimo, Nikola je zabeležio još jedan fenomenalan tripl-dabl učinak od 19 poena, 14 skokova i 11 asistencija. Ali nisu samo brojke, već način na koji je izluđivao protivnike na terenu svojim čuvenim "Sombor šaflovima".

Atlanta nije mogla da pronađe nikakvo rešenje za i te kako raspoloženog Srbina. Što se tiče ostalih, Kaldvel-Poup je bio najefikasniji u domaćem timu sa 24 poena, dok je Bogdan kod Hoksa odigrao veoma dobru partiju zabeleživši 18 poena i po dva skoka i asistencije, samo jedan poen manje u odnosu na Kapelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading