LEDEJ OTKRIO GDE JE "PUKLO" PROTIV REALA: Za SVE je kriva TUČA!

Autor:

Sport

28.03.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Na žalost zbog te tuče se nismo plasirali na Fajnal for"

LEDEJ OTKRIO GDE JE "PUKLO" PROTIV REALA: Za SVE je kriva TUČA!

Foto: Starsport

Krilni košarkaš Partizana, Zek Ledej, otvorio je dušu i iskreno progovorio o bolnoj temi koja i dan danas muči navijače crno-belih. U intervjuu za Sport Klub, Amerikanac je detaljno opisao situaciju koja se desila u drugom meču plej-of serije sa Real Madridom prošle godine, nazivajući je "suludom" i "ludim momenatom".

- To je bila suluda situacija, bio je to lud momenat. Bio je to veliki trenutak za nas i na žalost zbog te tuče se nismo plasirali na Fajnal for. Tragično je kada se setiš toga. Imali smo tih situacija prošle sezone, imao sam ih i ja. Gledaš to i pokušavaš da naučiš nešto iz toga - počeo je Ledej.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Tuča u Madridu

Jedna od ključnih stavki za Partizan bio je nedostatak dva najvažnija igrača u timu nakon suspenzije posle, sada već čuvene, tuče, što je ostavilo veliku prazninu u rotaciji ekipe. 

Nesreća je da nismo mogli da imamo dva najbolja igrača u timu. Kada nemate dugu rotaciju u timu, igrali smo sa 7-8 igrača sa puno minuta… i kada vam fale dvojica to mnogo utiče. Madrid ima 15 igrača koji mogu da igraju. To je razlika koja je sve promenila. Vratili smo se u Beograd imali veliku domaću podršku, ali nismo je iskoristili jer nismo imali važne igrače. To je bilo nesrećno - zaključio je Amerikanac.

Podsetimo, Zek je danas odradio šuterski trening nakon što je neko vreme proveo van tima zbog smrti oca, pa ostaje da vidimo hoće li se Željko Obradović odlučiti na potez da ga uvrsti u tim večeras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading