VUČIĆ OTKRIO TAČNU CIFRU! Evo KOLIKO novca VEČITI DUGUJU državi! PARTIZAN NIŠTA NIJE UPLATIO OD SAKUPLJENOG NOVCA NAVIJAČA?!

Autor:

Sport

18.02.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile su se tačne brojke.

VUČIĆ OTKRIO TAČNU CIFRU! Evo KOLIKO novca VEČITI DUGUJU državi! PARTIZAN NIŠTA NIJE UPLATIO OD SAKUPLJENOG NOVCA NAVIJAČA?!

Foto: printscreen/PRVA

Javnost se uzburkala danas, nakon što je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić javno u gostovanju na TV Prva, govorio o uticaju države na finansijsku samostalnost večitih rivala Partizana i Crvene zvezde. 

Vučić je sada izneo i tačne podatke o dugovanjima dva najveća srpska kluba na ime poreskih obaveza. 

- Da ponovim - Zvezda i Partizan ne bi postojali bez države, da vas ne lažu. Od onih akcija za skupljanje poreza dinara nisu uplatili i to vam životom garantujem. Pogledao sam papire i dužni su šest miliona evra, a Zvezda 1,2 miliona evra poreza u košarci", poručio je Vučić gostujući na TV Prva i dodao da plaćanje poreza kod "večitih" funkcioniše tako što im država uplati novac, a onda oni to vrate u budžet - rekao je predsednik i dodao:

Foto: PINK

Aleksandar Vučić

- Ne mogu da kažu da ih je pobedio onaj drugi, čestitamo sportski, ponekad su krive sudije, ali i to je u podtekstu da je neko drugi kriv. Njima ne mogu ništa ni sudije nego mora neko drugi da naredi. Pošto su to tražili, rekao sam Siniši Malom da to sve spremi. 

Vučić je naglasio da su večiti dobili oko 50 miliona evra od države u poslednjih nekoliko godina, što nijedan drugi klub iz Evrope nije, te da će uskoro doći do javnog objavljivanja finansija dva beogradska kluba u narednim danima, kada će biti više reči o ovoj temi.

Podsetimo, Ostoj Mijailović se takođe oglasio povodom reči predsednika naše države, ističući da će Partizan obelodaniti sve papire  u vezi sa porezom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (29)

Loading
Keti

18.02.2024 17:39

Da bi i sport živeo, mora prvo postojati jaka država koja to sve može i da finansira.

Jovo

18.02.2024 19:14

Bruka i sramota

Ljilja

18.02.2024 19:54

Svesni su i oni da bez države ne bi bili ni na mapi ali neće to da priznaju!!!

Zlatko75

18.02.2024 19:58

Vreme je timovi iskoriste stedstva i da samostalno opstaju