PODGORIČANI SE OPROSTILI OD DEJANA MILOJEVIĆA! "Široki osmeh koji je RAZORUŽAVAO svakoga..."!

Autor:

Sport

19.01.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak preminuo je od posledica srčanog udara.

PODGORIČANI SE OPROSTILI OD DEJANA MILOJEVIĆA! "Široki osmeh koji je RAZORUŽAVAO svakoga..."!

Foto: Starsport

Tuguje ceo srpski sport posle informacije da je u sredu od posledica srčanog udara u SAD preminuo pomoćni trener Golden Stejt Voriorsa i proslavljeni bivši reprezentativac nacionalnog tima Dejan Milojević.

Legendarni as Partizana i Budućnosti najblistavije trenutke u igračkoj karijeri doživeo je u ova dva kluba, pa su se i iz tabora Podgoričana dirljivom porukom oprostili od njega.

Tim povodom oglasio se predsednik kluba Dragan Bokan sledećim saopštenjem:

Republika

Foto: Starsport

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan

- Ne postoje reči kojima bismo dovoljno iskazali šok, nevericu i tugu. Duboko nas je pogodila vest i teško se mirimo sa tim da nas je zauvek napustio naš Dejan Milojević. Neverovatan čovek, neverovatan saigrač, neverovatan trener, neverovatan drug, neverovatan otac i suprug... Široki osmeh koji je uvek na startu razoružavao svakoga.

Noseći naš dres ispisao je istoriju AdmiralBet ABA lige, bio deo generacije koja je osvojila duplu krunu 2001. godine. Kasnije kao trener, tako je malo falilo da podigne trofej i u Evrokupu i u AdmiralBet ABA ligi.

Hteo je da ostane, samo jedan uslov nas je rastavljao - ako stogne poziv iz NBA lige. Upravo takav scenario se desio. I kao trener u najjačoj ligi sveta i šampion u njoj, nije zaboravio Budućnost. Zvao je da vidi kako stojimo, kako igramo, pratio nas, onako istinski, prijateljski... Nemoguće je rečima iskazati koliko će nam nedostajati.

Zbogom, dragi moj prijatelju. S posebnim pijetetom i dubokim emocijama čuvaću uspomenu na Tebe. 

Dok postoji naš klub, živeće i sećanje na Tebe. Počivaj u miru dragi Miloje, mislima smo uz tvoju porodicu. 

S posebnim poštovanjem i dubokom tugom, predsednik KK Budućnost, Dragan Bokan - stoji u oproštajnoj poruci podgoričke Budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading