ZVEZDA MERIDIANBET SE HITNO OGLASILA PRED DERBI! Važna vest za SVE navijače!

Autor:

Sport

04.01.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko sati pred derbi, stigla je informacija sa Malog Kalemegdana.

ZVEZDA MERIDIANBET SE HITNO OGLASILA PRED DERBI! Važna vest za SVE navijače!

Foto: Starsport

Sve oči će biti uprte u Beograd kada od 20.00 časova sudija podbaci loptu na večitom derbiju između Zvezde Meridianbet i Partizana.  Košarkaši u crveno-belom imaće podršku svoje publike u 19. kolu Evrolige i računaju na pobedu na domaćem terenu. 

Skoro je stigla informacija sa Malog Kalemegdana koja se upravo tiče navijača Zvezde Meridianbet. 

Saopštenje sa društvenih mreža prenosimo u celini. 

- Dodatni kontigent ulaznica (Nivo 400) biće u prodaji na Blagajni Štark Arene (južna strana). Uz sezonsku kartu možete kupiti do 2 ulaznice do utakmice - stoji na "X" profilu crveno-belih. 

 

 

Ekipa Janisa Sferopulosa ima učinak od sedam pobeda i 11 poraza u Evroligi. Posle trijumfa protiv Fenerbahčea, deluje da se forma crveno-belih polako podiže, te da bi ovim tempom mogli da se zapravo umešaju u borbu za plej-of. Sa druge strane, Partizan je odmorniji, s obzirom da je pre dva dana imao nešto lakši meč protiv Asvela sa raspoređenom minutažom igrača. Crno-beli se nalaze na osmoj poziciji sa skorom 10-8, a verčeras bi mogli da naprave veliki iskorak ka drugoj fazi takmičenja, naročito kada se uzme u obzir da se večiti rival smatra direktnim protivnikom za mesto u doigravanju. 

Meć možete pratiti iz minuta u minut na našem portalu Republika.rs ukoliko ne budete u mogućnosti da se uključite na male ekrane, ili kroz poslednji kontingent ulaznica. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading