NOVO POJAČANJE PARTIZANA STIGLO U BEOGRAD! Crno-beli se na društvenim mrežama pohvalili dolaskom!

Autor:

Sport

26.12.2023

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejlin Smit uslikan je na aerodromu u Beogradu.

NOVO POJAČANJE PARTIZANA STIGLO U BEOGRAD! Crno-beli se na društvenim mrežama pohvalili dolaskom!

Foto: Tanjug/AP

Džejlen Smit na utakmici Albe i Barselone

Džejlin Smit je ozvaničen i predstavljen kao novo pojačanje kluba iz Humske, pa su crno-beli u nedelju posle utakmice imali barem nekog razloga za radovanje. 

Ono što može da popraviti utisak nakon užasnog izdanja u Zadru jeste upravo prinova iz Virtusa. Smit ima solidno evroligaško iskustvo i treba očekivati da svojim košarkaškim umećem osnaži ekipu pred susret sa Italijanima u Beogradu, ali i da stabilizuje rotaciju osakaćenu mnoštvom povreda. 

Novo pojčanje sada je konačno tu, igrač je uslikan sa šalom crno-belih na aerodromu "Nikola Tesla". 

 

 

- Dobro došao u Beograd, dobro došao u crno-belu porodicu - napisali su iz Partizana.

Na aerodromu Nikola Tesla dočekali su ga ljudi iz kluba, a Smit je uslikan sa crno-belim šalom i u klubu veruju da će pomoći u postavi Željka Obradovića.

Doskorašnji igrač Virtusa je ove sezone imao prosečno 5,3 poena, ali je sezonu pre imao 11,5 poena po meču u Evroligi. Partizan trenutno zauzima šestu poziciju u Evroligi sa učinkom od devet pobeda i sedam poraza. Utakmica sa Virtusom mogla bi Partizan veoma uzdići na tabeli najelitnijeg evropskog takmičenja. Nažalost, Smit u tome neće moći da pomogne, s obzirom da će smeti da nastupi tek od utakmice sa Asvelom u januaru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading