VEČITI SU IMALI RAZLIČITE UČINKE! Evo kako IZGLEDA tabela Evrolige, posle pobede Zvezde Meridianbet i poraza Partizana u Madridu!

Autor:

Sport

21.12.2023

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli slavili protiv Makabija na "gostovanju" u dvorani "Aleksandar Nikolić".

VEČITI SU IMALI RAZLIČITE UČINKE! Evo kako IZGLEDA tabela Evrolige, posle pobede Zvezde Meridianbet i poraza Partizana u Madridu!

Foto: Shutterstock, wikipedia

Košarkaši Crvene zvezde Meridanbet pobedili su večeras Makabi iz Tel Aviva na "gostovanju" u svojoj nekadašnjoj dvorani Pioniru, dok su nasuprot njima igrači Partizana ubedljivo poraženi od aktuelnog šampiona Evrope Reala u Madridu.

Promenjiv učinak srpskih klubova u 16. kolu Evrolige, uticao je na to da dođe do manjih promena na tabeli, kad su u pitanju večiti rivali.

Crvena zvezda Meridianbet je posle pobede nad "Ponosom Izraela" uspela da se ostvari skor 6-10 posle 16. rundi i trenutno je na 15. poziciji evroligaške tabele. Time je "zaobišla" Žalgiris, koji tek treba da odigra meč sa Barselonom, a crveno-beli bi u slučaju poraza Olimpije iz Milana zbog bolje koš-razlike mogli da se probiju za još jedno mesto.

 

Standings provided by Sofascore

 

S druge strane, izabranici Željka Obradovića su ostali na četvrtoj poziciji uprkos porazu od Real Madrida, pa je sada Partizan na skoru 9-7, koji imaju i Valensija i Makabi iz Tel Aviva. Otežavajuću okolnost crno-belima predstavlja činjenica da posle mečeva u petak na taj bilans mogu da odu još Panatinaikos, Monako, Fenerbahče i Baskonija, čime bi se stvorio ogroman krug.

U sledećem 17. kolu, Crvena zvezda Meridianbet ponovo gostuje, ali ekipi Panatinaikosa, dok Partizana dočekuje Virtus iz Bolonje u grotlu Arene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading