ISTORIJA U EVROLIGI! Ništa više neće biti kao pre! Košarkaš Barselone je bio EKSPERIMENT!

Autor:

Sport

15.12.2023

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dešavalo na utakmici u Blau Grani.

ISTORIJA U EVROLIGI! Ništa više neće biti kao pre! Košarkaš Barselone je bio EKSPERIMENT!

Foto: Starsport

Košarkaši Barselone igraju meč 14. kola Evrolige protiv Armanija, a ovu utakmicu obeležio je i potez čelnika najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja. 

Naime, po prvi put u istoriji moglo se na evroligaškom duelu videti kako rukovodstvo takmičenja isprobava "nove tehnologije" na košarkašima. Tako se na dresu domaćih igrača Oskara da Silve našla postavljena kamera.

- Sa zadovoljstvom obaveštavamo da prvi put ikada imamo igrača koji nosi kameru na dresu tokom zvanične utakmice. Ekskluzivni snimci uskoro stižu - napisali su na zvaničnim kanalima.

 

 

Barselona je u ovaj meč ušla sa bilansom od 10 pobeda i tri poraza, pa je trenutno na drugoj poziciji, na kojoj će ostati bez obzira na ishod ovog susreta.

S druge strane, Olimpija iz Milana zauzima 16. mesto i ima četiri pobede uz devet poraza, ali je na najboljem putu da trijumfuje, jer ima visoko vođstvo u poslednjoj četvrtini.

U 15. kolu Evrolige, Barselona će gostovati Albi u Berlinu, dok Armani dočekuje Asvel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading