UDARIO PONOVO NA CRNO-BELE! Ražnatović ISMEJAVA Partizan

Autor:

Sport

29.11.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati menadžer se zamerio grobarima

UDARIO PONOVO NA CRNO-BELE! Ražnatović ISMEJAVA Partizan

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatovoć ponovo udara na Partizan. Naime, Miško se samo nadovezao na izjavu agenta Jogija Ferela, Servanda Taheda

Naime, Taheda je prokomentarisao zašto je njegov igrač otišao u Budućnost, a ne u Humsku. On se oglasio na društvenim mrežama i objasnio je kako je došlo do toga da njegov klijent umesto u Beogradu završi u Podgorici.

Partizan je imao sedam dana da izjednači ponudu. Ako zaista želiš igrača, onda to i uradiš, garantuješ celu godinu, a oni to nisu uradili. Jogi se tada odlučio za Budućnost. Kada sam to javio, poručeno je meni i mom partneru da nijedan naš igrač više nikada neće igrati u Partizanu. Zašto - rekao je taheda za "MeridianSport", a ovaj komentar je prokomentarisao i Miško Ražnatović.

Ovo zvuči poznato - napisao je Miško uz nekoliko emotikona koji se smeje.

Poznato je još od ranije da je Miško Ražnatović u lošim odnosima sa Partizanom, a razlog za to je što je odveo Jama Madara u Fenerbahče. Crno-belu su hteli da zadrže Izraelca, ali on je ipak karijeru nastavio u Istanbulu. Zbog ovog poteza se Ražnatović, kao njegov agent našao na udaru. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Filip

30.11.2023 13:03

On je obicna vucibatina. Sam sebe ismejava. Zalizana hijena !

VALJAK I REALNOST

30.11.2023 18:25

Izgleda da ,,novinar" ismejava Partizan. A zalizani je tipican profiter i sto dalje od PARTIZANA. Isti je ko RAMADANI ,mufljuzi.