LEBRON PRETI JOKIĆU! Lejkersi dovode PAKLENO pojačanje! U najavi NBA "BOMBA"!

Autor:

Sport

22.11.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Los Anđelesa najavljuje borbu za šampionski prsten.

LEBRON PRETI JOKIĆU! Lejkersi dovode PAKLENO pojačanje! U najavi NBA "BOMBA"!

Foto: www.profimedia.rs

Lebron Džejms i Nikola Jokić

Košarkaš Čikaga Zek Levin mogao bi uskoro da obuče dres Lejkersa, a čelnici tima iz Los Anđelesa zainteresovani su i za njegovog saigrača Aleksa Karuza.

Najbolji igrač Lejkersa Lebron Džejms želi da ove sezone osvoji titulu sa klubom iz Los Anđelesa, pa je "Kralj" zatražio je od vlasnika da se pojača tim. On smatra da bi Lavin i Karuzo mogli da donesu šampionski trofej LA Lejkersima.

Lavin (28) je u Čikago stigao 2017. godine iz Minesote, a samo jednom je sa Bulsima igrao u plej-ofu NBA lige. On je nezadovoljan situacijom u Čikagu i želi da nastavi karijeru u klubu koji će se boriti za titulu u NBA ligi. Karuzo (29) je već igrao za LA Lejkerse od 2017. do 2021. godine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Zek Levin

Američki mediji navode da su pregovori predstavnika dva kluba u toku. Čelnici kluba iz Los Anđelesa planiraju da u Čikago proslede D'Anđela Rasela, Ostina Rivsa, Ruija Hačimuru i Gejba Vinsenta u zamenu za Lavina i Karuza.

LA Lejkersi se nalaze na šestom mestu na tabeli Zapadne konferencije NBA lige sa osam pobeda i šest poraza, dok je Čikago tek na 12. poziciji na Istoku sa skorom 5/10.

Prtethodne sezone Lebron i ekipa su "počišćeni" u finalu Zapada od kasnijih šampiona, Denver Nagetsa s 4:0, koje je do titule vodio Nikola Jokić, pa bi Lebron ove sezone da se na neki način osveti trenutno najboljem košarkašu svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading