REALOV KRVNIK POBEGAO OD GROBARA! Igrač koji je POVREDIO Egzuma neće doći u Beograd! Evo i zbog ČEGA!

Autor:

Sport

18.11.2023

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana mu nisu zaboravili incident u prošlogodišnjem izdanju Top 8 Evrolige.

REALOV KRVNIK POBEGAO OD GROBARA! Igrač koji je POVREDIO Egzuma neće doći u Beograd! Evo i zbog ČEGA!

Foto: Starsport

Odlično je Geršon Jabusele ušao u novu sezonu sa Realom, ali će morati da propusti nekoliko utakmica.

Francuski centar koji s uspehom nastupa za Madriđane doživeo je strašnu povredu, potvrđeno je u petak.

Reprezentativac "trikolora" je delimično pokidao ligamente levog kolena i čeka ga pauza, ali još nije poznato koliko duga, posebno jer se čekaju pojedini rezultati koji će potvrditi o kakvoj je povredi reč.

Biće to veliki hendikep za Real Madrid, pošto aktuelni šampion Evrolige igra maestralno, vezao je 19 pobeda zaredom, međutim kao i prošle godine - ponovo su počele da ih muče povrede.

Ono što posebno buni u slučaju Jabuselea je što nije do kraja jasno ni kako se povredio, ali se samo zna da je bilo protiv Monaka. Nije poznato kada je došlo do kontakta, međutim, Jabusele se hvatao za koleno više puta i zato je tražio od trenera Ćusa Matea da ga ne ubacuje u igru u nastavku utakmice.

Košarkaš, koga navijači Partizana pamte po ružnim scenama, kada je tokom opšte tuče igrača dva tima, povredio bivšeg igrača crno-belih Dantea Egzuma u drugoj utakmici četvrtfinala Evrolige, od starta sezone prosečno beleži 10,3 poena i pet skokova.

Ostaje da se vidi kako će Real Madrid nadomestiti njegovo odsustvo, ali malo je verovatno da će igrati ove godine, što znači da će "preskočiti" Crvenu zvezdu Meridianbet i Partizan.

Realu prvo sledi meč sa srpskim šampionom 19. decembra u Areni, a potom će dva dana kasnije u "duplom kolu" Evrolige dočekati regionalnog prvaka. Imaće priliku Madriđani i pre toga da dođu u Beograd, pošto već za 10 dana igraju protiv Makabija, koji zbog ratnog stanja u Izraelu kao domaćin dočekuje rivale u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading