CRNO-BELI NEMAJU DILEMU! Balša: Baskonija MORA da padne

Autor:

Sport

03.11.2023

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" ide po novu pobedu

CRNO-BELI NEMAJU DILEMU! Balša: Baskonija MORA da padne

Foto: Starsport

Nakon pobede nad Crvenom zvezdom košarkaši Partizana će pokušati da naprave novi podvig u Evroligi i sruše Baskoniju. Crno-beli večeras 20.30 gostuju u Španiji, a domaćin će im biti bivši trener kluba s Malog Kalemegdana Duško Ivanović. Meč možete gledati na Sport klubu 1,  a tekstualni prenos kod nas na sajtu.

"Parni valjak" pokušaće da dođe do treće pobede u Evropi, uz isto toliko poraza i da napreduje na tabeli.

Košarkaš Partizana Balša Koprivica poručio je da njegov tim nikoga ne sme da potceni. 

Odlično smo uspeli da treniramo, pripremamo se za meč, biće nezgodno, ali mislim da ćemo biti spremni. Može da ima uticaj, ali mislim da može da bude i vrlo opasno ako se to potceni. Mislim da će izaći sa velikom motivacijom pogotovo zbog trenera. Smatram da će i oni biti spremni za meč - rekao je Balša.

Takođe, on je poručio da je pobeda u derbiju veoma uticala na samopouzdanje ekipe. 

Pa da, mislim da nam to daje neki dobar ritam. Te dve utakmice smo odigrali u dobrom ritmu protiv jako dobre ekipe. Sada je na nama da prenesemo na iduću utakmicu. Treba da se fokusiramo na jednu po jednu utakmicu i na kraju ćemo doći do rezultata - istakao je Koprivica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading