ZVEZDA SE PLAŠI PROVOKACIJA: Crveno-beli poslali MOĆNU PORUKU pred Monako

Autor:

Sport

18.10.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neka u prvom planu budu naši momci i igra našeg tima, poručili su delijama sa Malog Kalemegdana.

ZVEZDA SE PLAŠI PROVOKACIJA: Crveno-beli poslali MOĆNU PORUKU pred Monako

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekaće od 20 časova Monako u trećem kolu Evrolige. Izabranici Duška Ivanovića imaće dobru priliku da upišu trijumf protiv čete Saše Obradovića kojem ove sezone ne cvetaju ruže.

Imaće crveno-beli vetar u leđa očekivano krcate beogradske Arene. Međutim, to je mač sa dve oštrice, pa su sa Malog Kalemegdana pozvali delije da budu sportski nastrojeni u svom navijanju.

Foto: Starsport

 

Saopštenje Zvezde Meridianbet prenosimo u celosti:

Košarkaše Crvene zvezde Meridianbet u sredu očekuje još jedna velika evroligaška utakmica. Rival je prošlosezonski učesnik F4 i šampion Francuske Monako.

Utakmica u Beogradskoj Areni počinje u 20 časova, a kapije najveće srpske dvorane otvaraju se dva sata ranije.

KK Crvena zvezda Meridianbet pobrinuo se kao uvek da organizuje i ovu utakmicu na najbolji mogući način kako bi se svi u dvorani osećali komforno i prijatno.

Na svim ulazima biće kao i uvek detaljne kontrole, svi prolazi u Areni moraju biti prohodni – navijajmo sportski fer i korektno, ne nasedajmo na bilo kakve provokacije, ne bacajmo bilo kakve predmete! Neka u prvom planu budu Crvena zvezda, naši momci i igra našeg tima!

Naša Crvena zvezda imaće ponovo ozbiljnu podršku sa tribina, pošto je interesovanje za ovu utakmicu veliko i nema sumnje da će naši momci ponovo imati „vetar u leđa“ na jednom važnom evroligaškom meču.

Budimo najglasnija i najveća podrška našoj ekipi u večerašnjoj utakmici kako bi došla do još jedne važne pobede!

KK Crvena zvezda Meridianbet

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading