PARTIZAN DOČEKUJE BARSELONU! Anđušić ima PORUKU za grobare!

Autor:

Sport

15.10.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli u utorak protiv španskog giganta otvaraju duplo kolo.

PARTIZAN DOČEKUJE BARSELONU! Anđušić ima PORUKU za grobare!

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana su pobedom nad Asvelom u Vilerbanu došli do "prvenca" u Evroligi, da bi potom savladali pred grobarima i Cibonu u AdmiralBet ABA ligi.

Sada je pred izabranicima Željka Obradovića "duplo kolo" u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju, koje utvaraju kod kuće utakmicom protiv Barselone u utorak (18.30 časova), dok posle toga gostuju Olimpijakosu u Pireju.

Svestan je i Danilo Anđušić da je pred crno-belima veliki ispit protiv španskog giganta:

- Prva utakmica na domaćem terenu u Evroligi, sigurno da će biti sjajno protiv Barselone. To je sjajan tim, verujem da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta. Svi jedva čekamo tu utakmicu na domaćem terenu. Biće zanimljivo i nadam se da ćemo svi zajedno da uživamo i da se kraju radujemo pobedi - rekao je Anđušić.

Republika

Foto: Starsport

 

Klub iz Humske posle dva kola ima skor od jedne pobede i poraza, zbog neuspeha na premijeri protiv Makabija u Tel Avivu, dok je Barselona upisala obe pobede.

- Našim navijačima ne treba mnogo govoriti, oni znaju šta treba da rade, uvek su uz nas. Želim da nastave da nas podržavaju kao i do sada - rekao je Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading